Şimdi Ara

Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebook kullanıyorum harici ekran kartım var 2 GB AMD Radeon™ HD 7670M ekran kartım var.Ekran kartım yüklü ama İntel core HD Grapichs 3000 kullanıyor.Nasıl AMD ekran kartımı kullandırabilirim yardımcı olabilirmisiniz

https://store.donanimhaber.com/47/85/c5/4785c5d7d17a84ba2dde8cb8d0f2fe71.PNG
     Ekran Kartı

• Anakart ve ekran karti driverlarini güncelleyerek yapabilmeniz lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverler Zaten Yüklü olarak gözüküyor Fakat onboard ekran kartını kullanıyor galiba harici ekran kartını kullanmak istiyorum.Biosta o ayarları bulamadım yok galiba başka bir şekli var mı acaba
  • Driver lar sorunsuz yüklendiyse (öncelikle intel hd grafiği yüklemeniz gerekir yoksa hariciyi görmez) Sistem boştayken intel hd grafiği kullanır.Yüke binince oyunlarda özellikle harici olanı kullanır.Amd Catalys control center dan sürekli 7670m i kullanmak istediğinizi seçebileceğiniz bir seçenek varmı yokmu önce onu kontrol edin.Çünkü kimi üretici secmeye izin vermiyor.Boşta dahiliyi yükte hariciyi kullanabilirsin diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Kartım AMD Radeon HD 7670M ama internetten indirdiğim amd catalyst center sadece oyunlara girmeme yarıor kasma düzelmiyor vede bnde intel hd graphics 4000 var bide amad dediğim amd yi nasıl kullanıcam acık anlatım yapabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.