Şimdi Ara

EKRAN KARTI AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN 8X EKRAN KARTILARDAN EN İYİSİ HANGİSİ 16X ALIRSAM ANAKART DEGISIR VE CUNKU VARDI BENDE DAHA ONCE EKRAN KARTI ONA GORE ALDIM ANAKARTI SU NA EKRAN KARTI ASUS 9550 128MB

• en iyisi hangisi derken, fiyat performans oranına göre en iyi mi ?
    yoksa fiyatı ne olursa olsun en iyisi mi ?
    Bütçen ne kadarlık, ne kadar açılabilirsin bunu belirtir misin?

Gelelim tek tek cevaplarına, ben x1600pro öneririm (fiyatı fazla uçuk değil, pişman olmazsın)
    Yakında 7800gs agp modelleri ülkemizde satışa sunulacak ancak fiyatı 399$ dan girecekmiş raflara sanıyorum, bu civarlara açılabilirsen bu kartı bekle.
    Yine olmadı, 2. el 6800, 6800gt - 6800ultra; x800pro, x800xt, x800xt pe ; x850pro, x850xt gibi agp kartlardan yana seçimini kullanabilirsin. Bu kartları neden 2. el olarak yazdın dersen, bu kartların agp'sini bulma ihtimalin inanılmaz seviyede düşük, bulursan şanslısın yani fiyatları değişiyor tabii danışmadan da alma. Ama herşeye rağmen ben sana x1600pro öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

en iyisi hangisi derken, fiyat performans oranına göre en iyi mi ?
    yoksa fiyatı ne olursa olsun en iyisi mi ?
    Bütçen ne kadarlık, ne kadar açılabilirsin bunu belirtir misin?

Gelelim tek tek cevaplarına, ben x1600pro öneririm (fiyatı fazla uçuk değil, pişman olmazsın)
    Yakında 7800gs agp modelleri ülkemizde satışa sunulacak ancak fiyatı 399$ dan girecekmiş raflara sanıyorum, bu civarlara açılabilirsen bu kartı bekle.
    Yine olmadı, 2. el 6800, 6800gt - 6800ultra; x800pro, x800xt, x800xt pe ; x850pro, x850xt gibi agp kartlardan yana seçimini kullanabilirsin. Bu kartları neden 2. el olarak yazdın dersen, bu kartların agp'sini bulma ihtimalin inanılmaz seviyede düşük, bulursan şanslısın yani fiyatları değişiyor tabii danışmadan da alma. Ama herşeye rağmen ben sana x1600pro öneririm.

+1
    Ancak senin şimdiki kartında güzel bir kart. Biraz overclock yapsan tadından yenmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    işlemci - ekran kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.