Bildirim
ekran kartı alacağım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pov'un ki Güzel -
Palit 9600smart ın ddr2 versiyonu vardı bende.İlk windows ekranı gelene kadar sesliydi ondan sonrasında da çok sessizdi.Yerinizde olsam ben onu alırdım -
Eğer oyun oynamayacaksan aşağıya yazdığım kartlardan herhangi birisini de alabilirsin,istediğin işi yapma açısından aralarında GT220 ile hiçbir fark yok.
HD4650:http://www.hepsiburada.com/powercolor-ati-hd4650-512mb-128bit-ddr2-directx-101-pci-e-20-hdmi-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd53789&categoryId=204
9500GT:http://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-9500gt-512mb-128bit-ddr2-directx-10-dvi-hdmi-pci-e-x16-20-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd52972&categoryId=204#tablnk .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 27 Mart 2010; 20:02:17 >
-
ddr2 lere özellikle bakmadım. hd yayında kasmasınlar? çünkü ben filmleri hep 720p indiriyorum. yüksek çözünürlükte sorun yaşamaz mıyın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipergts -- 27 Mart 2010; 20:05:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vipergts
ddr2 lere özellikle bakmadım. hd yayında kasmasınlar? çünkü ben filmleri hep 720p indiriyorum. yüksek çözünürlükte sorun yaşamaz mıyın?
Intel'in dandik onboard'ları bile 720P filmleri çok rahat oynatıyor,9500GT ve HD4650 gibi orta seviye oyun oynatabilecek kartlar film oynatma konusunda sorun çıkarmaz. -
bunu öğrendiğim çok iyi oldu süper -
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
quote:
Orijinalden alıntı: vipergts
Intel'in dandik onboard'ları bile 720P filmleri çok rahat oynatıyor,9500GT ve HD4650 gibi orta seviye oyun oynatabilecek kartlar film oynatma konusunda sorun çıkarmaz.
ForeverMetal Kesinlikle Haklı -
Sadece film için o para değer mi doğrusu bilemiyorum. LCD'ye aktarıyorsanız muhtemelen HDMI desteği sizin işinize yarayacaktır. Sessizlik ve düşük güç tüketimi de olmazsa olmazlar arasına girer. Bu durumda 5450 dahi yeterli gelir. İlla yukarıda yazdıklarınızdan birini alacaksanız GT220lerden ucuz olanı alın derim. -
hmm açıkçası yukardakileri seçerken ileriye yönelik 1080p için yazdım. yani çok sık ekran kartı alan biri değilim şuan 720p ile izliyorum 1-2 sene sonra 1080p daha cazip gelicektir. kısaca almışken tam olsun istedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X