Sistemim 2.5 senelik fln ve ekran kartım yetersiz gelmeye başladı. Zamanında acele bir şekilde aldım x1650promu. Şimdi artık değiştirmek istiyorum. Haliyle PSU yu da değiştirmem gerekicek. 350W var kasanın kendisinin.
bunlardan birini alabilirim. ama pci ex soruma yanıt lütfen... :S
pci x 1.0 - 2.0 -2.1 bunların hepsi birbiriyle uyumludur, problemsiz çalışacaktır emin ol. hd5750 - gts250 - hd4850 vs o işlemci için alabileciğin en iyi kartlardır, darboğaz olacağı için daha yükseğinin genel olarak bir getirisi olmayacaktır.
pci x 1.0 - 2.0 -2.1 bunların hepsi birbiriyle uyumludur, problemsiz çalışacaktır emin ol. hd5750 - gts250 - hd4850 vs o işlemci için alabileciğin en iyi kartlardır, darboğaz olacağı için daha yükseğinin genel olarak bir getirisi olmayacaktır.
hocam öncelikle pci konusua açıklık getirdiğin için teşekkür ederim. Sanırım 5750 alacağım. Ama power ı OCZ Infinit alacağım. Geleceğe yatırım olsun. Daha sonra kasanın içini de değiştirmeyi düşünüyorum. Param olduğu zaman. X6 işlemci almayı düşünüyorum. Haliyle ona uygun anakart ve ramde alacağım. Ekran kartımıda o yüzden hem bu kasaya hemde o kasaya uygun olacak şekilde almaya çalışıorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme