Buradaki linkten girip verdiğim filtreler hazır geliyor bu ilanlardan bana ekran kartı önerebilecek misiniz ilanların testleri bulunuyor görsellerinde. Ben pek anlamıyorum 2.el ekran kartlarından 4060 Ti 8 GB sıfır alacağıma çok daha güçlü 3080 almak istiyorum ikinci el. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. |
EKRAN KARTI ALACAĞIM TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tavsiyelerinizi bekliyorum her parçayı tek tek aldım sadece ekran kartı kaldı.
-
Asus yada msi 3080 ama önceden furmark testi istemeyi unutma
Palit gainward inno3d falan bunlara sakın bulaşma -
3080 çok güç tüketir. ayrıca nvidia 3000 serisini nerfledi. dlss 3 yok kafaan rtx performansı aynı değil falan filan
-
12-15 bin arası ikinci el muhtemelen mining yapılmış 3080 alacağına sıfır 16gb bunu al. 4060ti 8gb ve 3080 10gb sistemim var 3080 çok daha hızlı falan değil. DLSS3 RTX oyunlarda 4060ti daha bile iyi. 3080 300w TDP ısınan çok çeken bir kart 4060ti 150-160w TDP ısınıyor. TDP ısıyı gösterir çektiği güç farklı bir şey ama arasında iki kat fark var oradan fikir verir. 4060ti'deki sıkıntı anakartın ve işlemcinin pcie4.0 desteklemesi gerekiyor yoksa 8x çalışıyor performansı güzel olmuyor. anakart işlemci ne aldın?
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X