Şimdi Ara

Ekran kartı alcam yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart: Asus p5p41c
    HDD: WS 1TB HDD
    Ekran kartı : nVIDIA GeForce 9600 gt
    Ram : 4 gb kingston
    İşlemci: İntel Core duo 2 e7500
    kosaca böyle arkadaşlar ben güzel oyun oynamak için ekran kartımı yenilemek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
    ekran kartının yanısıra değişmesi veya yenilenmesi gereken parça varsa önerebilirsiniz teşekkürler

• Radeon HD7870 XT kullanıyorum. Fiyat olarak çok yüksek değil (Diğer kartlara göre), performans olarak da oldukça memnunum.

He dersen ki; "Benim param var. Biraz daha iyisi için 300 TL fazla verebilirim." o zaman Radeon 7950 veya 7970 tercih edilebilir.

Ayrıca belirtmek isterim, bugüne kadar hep Radeon kullandım. GForce' şahsen bana hiç cazip gelmiyor.

Bunların yanında, 4 GB Ram daha eklemeni şiddetle tavsiye ediyorum. İyi bir performans artışı olur.

Bir de yeni nesil işlemci diye adlandırdığımız i3, i5, i7 işlemci seçeneklerinden birini seçebilirsin.

Bu kadar rahat konuşuyorum çünkü herhangi bir bütçe belirtmemişsin.

Ve unutmaman bir şey daha var ki saydığım donanımları en iyi performansla kullanabilmen için minimum 500 Watt güç kaynağına ihtiyacın var. Daha yüksek seçenekleri mevcut.

İyi forumlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

Radeon HD7870 XT kullanıyorum. Fiyat olarak çok yüksek değil (Diğer kartlara göre), performans olarak da oldukça memnunum.

He dersen ki; "Benim param var. Biraz daha iyisi için 300 TL fazla verebilirim." o zaman Radeon 7950 veya 7970 tercih edilebilir.

Ayrıca belirtmek isterim, bugüne kadar hep Radeon kullandım. GForce' şahsen bana hiç cazip gelmiyor.

Bunların yanında, 4 GB Ram daha eklemeni şiddetle tavsiye ediyorum. İyi bir performans artışı olur.

Bir de yeni nesil işlemci diye adlandırdığımız i3, i5, i7 işlemci seçeneklerinden birini seçebilirsin.

Bu kadar rahat konuşuyorum çünkü herhangi bir bütçe belirtmemişsin.

Ve unutmaman bir şey daha var ki saydığım donanımları en iyi performansla kullanabilmen için minimum 500 Watt güç kaynağına ihtiyacın var. Daha yüksek seçenekleri mevcut.

İyi forumlar. :)

teşekkür ediyorum kardeşim :) dikakte alıcam

• Küçük bir hatırlatmada benden alacağınız ekran kartının güç tüketimine bakın ve kaç watlık psu (güç kaynağı) istiyor sizinki kaç watt göz önünde bulundurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Küçük bir hatırlatmada benden alacağınız ekran kartının güç tüketimine bakın ve kaç watlık psu (güç kaynağı) istiyor sizinki kaç watt göz önünde bulundurun

psu konusunun farkındayım önce kart tavsiyesi almam gerek :)
  • Konuyu ''Ekran Kartı'' bölümüne açın lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.