Bildirim
Ekran Karti aldım.Yorumlarınızı bekliyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi veya kötü yorumunu yapmak senin bu kartı ne için kullanacağına bağlı.
bilgisayarımda harici bir ekran kartı olsun, zaten bilgisayarı genelde film izlemek, internete girmek, bazı eski ve düşük grafikli oyunları oynamak için kullanıyorum dersen ucuz ve yerinde bir ekran kartı tercihidir diyebilirim.
ama bu kartı son dönemlerde çıkan yeni oyunları oynamak amacıyla aldım dersen - ki bu amaçla aldığını da pek zannetmiyorum - o zaman kötü ötesi bir seçim olmuştur. -
5 sene öncesinin oyunlarını yüksek detayda oynamak için ideal bi kart -
Daha öncekji ekran kartim GeForce Fx 5200 ekran kartiyddi 128 Mb Ve Ben bu elran akrtini Cabal online oynamak icin aldım su anda elimde olan sistem 512 ram ve bu ekran karti sizca raghat oynar miyim ? -
performansı fx 5200 den farksızdır belleğinin 256 mb olduğuna bakma (bu şahin motoruna kamyon kasası koymaya benziyo) keşke almadan önce foruma danışsaydın... -
Amaç oyun ise, pişman ettirecek bir karttır... -
Arkadaşım o karta nasıl para verdin bu saatten sonra -
kaç para verdin o karta? -
100 üzerinden 30 alır -
tavsiyelre baktim beyler geri verdim karti 100 ytl almistin sali günü yeni kart alcam 180m parm var sizce ne alayim -
kardeş önce bi 512 ramini arttırmalısın bana kalırsa.
En az 1 gb ramin olmalı
ekran kartı olarak x1650 , 7600gt sınıfı kartlara bakabilirsin -
ilk olarak, valla o karta 100ytl vermişsen geri iade etmekle büyük bir yanlıştan dönmüşsün diyebilirim. çünkü 2.elde 100ytl ye ondan 3-4 kat daha performanslı kartlar bulabilirsin.
ikinci olarak, 180ytl ye sıfır x1650pro ddr3 alabilirsin. exa ve eksen de 170-180ytl civarı fiyatı. ama ddr3 olmasına dikkate et. çünkü daha düşük performanslı olan ddr2 lileride var. ayrıca 2. elde garantili x1950gt, 7600gt, 7600gs sonic agp modellerine de bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melalcholic -- 29 Eylül 2007; 22:56:44 > -
ayak üstü düdüklemeye çalışmışlar seni aga..
ben 7600gs sonic kart gg den 100 ytle ye aldım(sıfır) -
arkadaşlar x1650 mi yoksa x1950 mi???
bir türlü karar veremedim..
tek derdim pes2008 oynamak..
şu an için sistemi komple değiştirecek bütçe yok
abit an7 anakart
1gb ram
amd 2500 @2.0ghz işlemci
fx5700 ekran kartı var şu anda
edit: tabi ki x1950 daha iyi.. ama aradaki fiyat farkı açısından tereddütteyim.. x1650 alsam pes2008 için yeter mi merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 29 Eylül 2007; 23:20:31 > -
Bende aynı sekilde pes 2008 için sistem topluyorum bence kesinlikle x1950 pro al. Ben onu alcam ancak ondan bile süphem war full detaylarda acacakmı die.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X