Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus EAX1300PRO 256 Mb DDR2 PCI-E ATİ
    İntel P4 541 3.20Ghz.800MhzFSB+1 MB L2 Cache
    Asus P5PL2 I945P DDR2 Ses+Glan+SATA 16X
    1GB DDR2 667 RAM
    80GB HARD DİSK

ARKADAŞLAR BEN YENİ BİR EKRAN KARTI ALMAJK İSTİYORUM
    CEBİMDE 400 YTL VAR SİZCE HANGİ KARTI ALAYIM

SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB 256BIT GDDR3 PCI-E X16 EKRAN KARTI

BU KART NASIL SİZCE FAZLAMI UÇUK AYRICA DDR3 DİYOR BENİM RAMLAR DDR2 BU BENİM ANAKARTA OLURMU

YARDIMLAR İÇİN SAOLUN

• NVİDİA'dan şaşma derim ben ama ati de fena sayılmaz...
  • 8800 gts 320 mb almanı veya benim gibi bir kaç hafta daha beklemeni öneririm. dx9 alırsan dx10 ekran kartları üst sınıfı çıktığından ve orta sınıfı çıkmak üzere olduğundan fiyatları çok düşecektir
  • Ekran kartının ram inin anakartla ilgisi yoktur arkadaşım.
    Senin sistemine ii gider.
    Ama biraz daha bekleyip 8600GTS türü bi kart alıp rami de 2GB yaparsan tadından yenmez
    directx 10 düşünmüyosan bile yaygınlaşmasını bekleyip directx 9 ekran kartını ucuza almak da mantıklı baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 15 Nisan 2007; 17:15:36 >
  • Güç kaynağı masrafını da unutmayın. Sparkle 8800GTS 320MB 475ytl. Artı bi de iyi bi güç kaynağı lazım( tabi mevcut güç kaynağı yeterli değilse).
  • 400 ytl seviyesine çıktıysan biraz daha zorlayıp 470'e 8800GTS almak daha isabetli olur.2-3 ay sonra keşke 70 lira daha verseydim deyip kendine kızmazsın.Kafan rahat olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan_deniz

400 ytl seviyesine çıktıysan biraz daha zorlayıp 470'e 8800GTS almak daha isabetli olur.2-3 ay sonra keşke 70 lira daha verseydim deyip kendine kızmazsın.Kafan rahat olur

katılıyorum, eğer ki geleceğe yönelik grafik uygulamaları fikri varsa aklında ki buna oyunlar dahil dx10 bir kart edinmelisin(edinmeliyiz)...
  • ekran kartı almamalısın toptan yeni sisteme geçmek için para biriktirmelisin
  • ewt biraz daha beklemen daha mantıklı directx 10 alırsın.ileriye yönelik iyi yatırım olur
  • directx 10 ekran kartı almak için bence hala erken.Henuz yeni nesil directx 10 oyunlar cok az yani su anda alsan bile dx10 ekran kartı oyunlara cogalana kadar fiyatı inecek.sonra da pismanllık duyacaksın bence su anda orta duzey bir ekran kartı alıp fiyatların dusmesi ve oyunların cogalması ile beraber dx10 ekran kartı dusunebilirsin.ekran kartı olarak ise ikinci el kısmına bak ve 200 ytl ye 7600gt alabilirsin.
  • 8800 gts al bence
  • 8800 gts yi tavsiye ediyorum. Fiyatlar düşecek diye çok fazla beklemene de gerek yok, 50 lira daha verirsen alırsın.
  • sözde 22 nisandan sonra 8800 lerin fiyatları düşecekmiş ben bekliyorum sen de bekle
  • Windows xp de directx in bir faydası olacakmı oyunlarda.Yoksa sadece wistada mı olacak.
  • quote:

ARKADAŞLAR ELİMDEKİ MALZEMELER ŞÖYLE

Asus EAX1300PRO 256 Mb DDR2 PCI-E ATİ
    İntel P4 541 3.20Ghz.800MhzFSB+1 MB L2 Cache
    Asus P5PL2 I945P DDR2 Ses+Glan+SATA 16X
    1GB DDR2 667 RAM
    80GB HARD DİSK

ARKADAŞLAR BEN YENİ BİR EKRAN KARTI ALMAJK İSTİYORUM
    CEBİMDE 400 YTL VAR SİZCE HANGİ KARTI ALAYIM

SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB 256BIT GDDR3 PCI-E X16 EKRAN KARTI

BU KART NASIL SİZCE FAZLAMI UÇUK AYRICA DDR3 DİYOR BENİM RAMLAR DDR2 BU BENİM ANAKARTA OLURMU

YARDIMLAR İÇİN SAOLUN

İyi bi ekran kartı tabikide. Anakart raminle ekran kartının bi alakası yok kardeş. Taktığın zaman öalışır merak etme. Yalnız bence bekle biraz daha, directX10 destekleyen yeni ekran kartları gelcek atinin. İster onlaradan birini alırsın. Olmadı bu sölediğin kartın fiyatı düşer o zaman, Onu alırsın...

quote:

Windows xp de directx in bir faydası olacakmı oyunlarda.Yoksa sadece wistada mı olacak.

Sadece vistada olcak. Mecburen vista lazım direct x10 için. O yüzden sisteminde iyi olması lazım. 1gb ram yetmez mesela.

• SIMDILIK FAZLA BIR PARA VERIRSEN fuzulıVERMIS LURSUN dx 10 KARTA PALIT GEFORCE 7600 GS SONIC TAVSIYE EDERIM BIRAZ OC ILE 7600GT SEVIYESINE GETIREBILIRSIN DX 9 OYUNLARI COK RAHAT BI SEKILDE OYNAYABILIRSIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.