Şimdi Ara

Ekran kartı alım rehberi 'Bit mi MegaByte mı?' özel video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
18
Favori
10.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel video... mesela hangi bütçeye hangi ekran kartları alınabilir, video, kurgu için hangi ekran kartları, oyun için hangi ekran kartları, internetten hd içerikli medya izlemek için hangi ekran kartları böylede bir yelpaze yapsaydınız iyi olurdu...

• 2005 de falan iyi bir VİDEO olurdu. basit çokkkkkkk geç kalınmış bir BİLGİLENDİRME.....

• Iki tane Gt 640 arasindan neden bellek veri yolu dusuk olan daha fazla fps vermis anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Canother

Iki tane Gt 640 arasindan neden bellek veri yolu dusuk olan daha fazla fps vermis anlamadim

Merhaba,

64Bit olan modelde GDDR5 bellekler ve daha yüksak saat hızında çalışan bir GPU yer alıyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • arkadaslar böyle videolar istemeye devam edelim nede olsa müsteri odakli
    yapmak sorundalar hihi:)

böyle videolar istiyoruz sayin mesut ,abi ,dayi, amca ...

• Bitleri hızları boş verin model numaraları herşeyi anlatıyor zaten nekadar ekmek o kadan köfte vatan bilgisayarda çatır çatır amd 4850 satılıyor ne bitmez stok muş anlamadım

Ayrıca bir sorum vardı bende gtx460 var ve 3d televizyon var bende oyunları 3d oynayabilirmiyim acep

• Çok bilgilendirici bir video olmuş.
    Anakart ve işlemciyi doğru bir şekilde seçme videolarını merakla bekliyoruz.
    Birde son olarak bu seçilen donanımların pc içine doğru bir şekilde montaj edilme videosu da yaparsanız tadından yenmez.

Kolay gelsin :D

• Çok faydalı bir çalışma. Aynı şekilde işlemci seçimi içinde bir video hazırlanabilir işlemci alırken nelere dikat edilmeli cash bellek, clock speed, max clock speed 1333/1600 mhz olayları vpo hyper thread virtualization gibi terimler hakkında bilgi verilip işlemci alınırken hangilerine dikat edilmesi hakkında kullanıcılar bilgilendirilirse güzel bir çalışma olur
  • Tamam herşey güzel çok ama çok faydalı bir video gerçekten.Gelip hala yüksek gb'ı ve bit değerini en önemli unsur sanıp savunan arkadaşlara direk atılabilicek bi video hatta.Fakat merak ettiğim şey niye sadece nvidia üzerinden gitmiş ? Yani illaki amd'ninde mantıklı kartları vardır bu şekilde.Keşke test tablosunda birde öyle bi kart koysaydınız.Kesinlikle amd fanı değilim.Kendimde nvidia kullanıcısıyım.Sadece gördüğüm bi eklikliği belirtmek istedim.Sonuçta pek bilgili olmayan insanlar bu videoyu görüp amd kartları kötü olarak düşünebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_26

oyun teslerinden neden nvidia kulanılıyor

Allaaaahhh herşey bitti bir tek o mu sorun oldu arkadaş...

• hd 4850 nin ddr5 ini kullansaydınız ordaki gt640 baya yaklaşırdı hatta geçebilrdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Canother Iki tane Gt 640 arasindan neden bellek veri yolu dusuk olan daha fazla fps vermis anlamadim
    Merhaba, 64Bit olan modelde GDDR5 bellekler ve daha yüksak saat hızında çalışan bir GPU yer alıyor. Sevgiler, Mesut Çevik

HD 4850 eski bir kart aslında. GT 640 ve GTX 650 yeni nesil kart. Bu biraz adaletsiz olmuyor mu? Tabi sizin bileceğiniz bir şey ben sadece düşüncemi söylüyorum :)

• mesut abi bence gtx 660ti ile hd 7950 veya 7870 gibi kartlarin testlerini yaparak yorumlasaniz çok güzel olur. forumda bu kartlar arasinda çok muhalefet var bence buna noktayi siz korsunuz.
  • Merhaba verdiğiniz bilgi için gerçekten çok teşekkür ederim.Bir sorum olacak ekran kartlarında paylaşımlı ve paylaşımsız hafıza terimleri tam olarak ne işe yarıyor bilgilendirir misiniz tekrar teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: volkans33

HD 4850 eski bir kart aslında. GT 640 ve GTX 650 yeni nesil kart. Bu biraz adaletsiz olmuyor mu? Tabi sizin bileceğiniz bir şey ben sadece düşüncemi söylüyorum :)

Lütfen arkadaşlar yapmayın :) Videonun amacını anlamadınız mı? "Bit'e MB'a bakmayın önemli olan teknoloji farkı" diyoruz.

HD4850, 256bit bellek veri yoluna sahip ve bu yüzden bir çok kullanıcı bu kartı satın alıyor. GT640, 4850 ile aynı fiyata satılmasına rağmen sadece veri yolu daha düşük görünüyor diye satın alınmıyor.

Videoları izlerken markalardan arının, unutmayın ne AMD ne Nvidia babamızın malı her video her bilgi arkasında bir şeyler aramayın lütfen. Amaca en uygun donanımlar seçildi. Fiyatları araştırırsanız da aynı kategoride kartlar olduklarını görürsünüz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• abi gddr5 256bit çok güzel kart benim sisteme bundan koyalım diyenlere laf anlatmaktan yorulmuştum imdadıma yetiştiniz artık müşteriye bu videoyu izleticem :)

şu hd4850'yi soranlara alınmaz demekten dilimde tüy bitmişti.
    kart okula kaydolcak yaşa geldi el insaf artık hala piyasada.
    bunun bide gddr5 lisi çıkmıştı bi ara.
    driver güncelleme desteği kalkmış bir kart

tüketici haklarını gözeten bir ürün denetim kurumu olsada kötü malların ülkeye girişi önlense memleket elektronik çöplüğüne dönüşmekten kurtulsa

• Ram seçimini d detaylı anlatmayı unutmayın :-)

(ram alıcam bir türlü detaylı bilgi bulamadım nette :-(

• Gayet yararlı bir içerik olmuş. Son kullanıcının sürekli duyduğu veya söylediği "3 GB bu kart herşeyi açar hıaa.." repliğinden de kurtulmuş olacağız bu vesileyle. Emeği geçenlere teşekkürler.
  • Abi sürekli ekran kartları konusunda hiçbirşey bilmeden saçmalayan insanlar var etrafımda artık tartışacağıma, sinirleneceğime direkt bu videoya yönlendiricem. Teşekkürler dh. (Birde insanı hiçbirşey bilmiyormuş gibi yargılıyorlar bunuda unutmayalım.)
  • Na kadar
    Na kadar
    Na kadar
    Na kadar
    Na kadar
    Na kadar
    Na kadar...

1 tane de "ne kadar" olsa.

Eksileyenlerden de Allah razı olsun seviyeyi görmemize yardımcı oluyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 1 Eylül 2013; 20:05:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.