Bildirim
Ekran kartı alım rehberi 'Bit mi MegaByte mı?' özel video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu videoyla inşallah 4 GB 25 $ ekran kartlarını insanlara 100-150$ civarında satıp, her oyunu oynatabileceğini belirten kasaplardan kurtulmuş oluruz!
-
Süper.Çok teşekkürler.
-
süper bir video olmuş bir çok kişinin daha kolay seçim yapmasını sağlayacak bir rehber
-
bu videoyu Casper yetkililerine izletmek lazım
-
vayy müthiş bir seri geliyorr
-
Cigolayt lazım abi
-
abi bir de şu oyunlardaki köşe yumuşatmamıydı neydi x6aaa falan diye bir şey var onuda açıklar mısınız ?
-
Videodan baya güzel şeyler öğrendim. teşekkür ederim öncelikle.
aslında bir ekran kartı alırken herkesin baktığı ilk şey parasıdır. -
Çok güzel bir video olmuş, amatör kullanıcılar için gayet net bir şekilde anlatmışsınız.
Bence hardisk konusunada bir değinmelisiniz o taraflardada birçok bilgi kirliliği söz konusu.
(Şu anda masaüstü PC'imde HD4850 ekran kartı takılı bunun sebebi ise sistemi çok eskiden topladım, o zamanlar aynı performansı veren kartlar yoktu... :D)
-
Crosfire veya Sli tam olarak anlatsaydınız abi keşke insanlar bunu yapınca ram ve bit de iki katına çıkacağını sanıyorlar ama tam tersine slı veya crosfire tek kart mantığı var kartınızın biri 1gb 256bit ise crosfire veya sli yine aynı kalıyor.
-
forumun ikinci el bölümünüde deprem etkisi yaratır bu vidyo :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: -mehmet-
bu videoyu Casper yetkililerine izletmek lazım
Hahahah aynen ancak unutulmamalıki bütün kullanıcılar bilinçli olsa casper gibi firmalarda o paylaşımlı ekran kartlı PCleri satamazlar yani demek istediğim önce kullanıcı bilinçlenmeli...
-
Dediğiniz gibi oyunlardaki bazı grafik terimlerini anlayamayabiliyoruz.
Bende bunun üzerine grafik ayarlarındaki terimleri anlatan bir video yapmanızı tavsiye ediyorum.
-
Bilgiler için teşekkürler.
-
çok faydalı oldu, teşekkür ederim .. devamını dilerim ..
-
oyun teslerinden neden nvidia kulanılıyor -
biliyorum fiyatları yada fiyatlandırmaları söylemiyorsunuz ama söyleseniz şu kartlar şu seviye şu fiyat arası filan diye bi spoiler verseniz güzel olurdu
Saygılar
-
Yakın zamanda ekran kartı almayı düşünüyorumdum çok faydalı bilgiler vermişsiniz teşekkürler.
-
GeForce Experience bu programın amd desteklisi acaba
Benzer içerikler
- ekran videosu alma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- instagram ana sayfa
- instagram hdr kapatma
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X