Bazılarınız biliyordur diye sizden yardım istiyorum; 128 MB ATI RADEON 9250 marka ekran kartını kullanıyorum şuan. Oyun almak istiyorum fakat artık yeni oyunlara ekran kartım kaldırmıyor. Ekran kartlarından pek anlamam. 2006, taş çatlasın 2008 oyunlarını kaldırabiliyor bilgisayarım. 1,5 GB RAM var. Sizce en yüksek MB ve en ucuz hangi ekran kartını alabilirim?
Sistemin cok eski oldugu için sen agp ekran kartı kullanıyorsun.Piyasadaki agp ekran kartları zaten ya 1 tanedir yada 2 tane hani birininki bozulursa eski sistemi degistirmezse goruntu versin diye yapılan kartlar.Piyasada FX5500 yada 6200 falan bulabilirsin ama senin ekran kartı alacagına sistemi degistirip anakart uzerinde bir ekran kartı olan model alsam su alacagın ekran kartlarında en 5 kat daha yuksek performans alırsın.Hemde guncel oyunları low detailde oynamıs olursun ve sistemin genel performansıda yukselir.Yani upgrade zamanı.
SAYGILARLA
On board ekran kartı belki alacağı ekran kartından iyi olur ama emin olun güncel oyunları low detailde bile oynatamaz.
ram in değişmesini birz erteleye bilirsin en ucuz geforce labilirsin sna 512mb yeter
Benimki de agp ama çoğu oyunu oynarım 512 mb 128 bit hd 3650 var bende. O kadar da kötülenecek kadar olmadı bence. Ama uprage etseniz tabi ki daha iyi olacaktır.
şu anda oyunlar low dealits de 512 mb ile oynarsın hatta bazıları kasabilir mesla bende geforce 9500gt 1gb var kingston 2gb ram ve amd athlon2 2.97 işlemci var ankart asus ama modelini hatırlayamıyorum şimdi ama star wrs:force unleashed 2 yi kastığı oluyo