Arkaraşlar benim ekran kartım Ati redeon hd 4300/4500 ve call of duty mw3 e girdiğimde silahımda üçgenimsi delikler oluşuyor ve etraftaki duvarlar birbirine giriyor keza assasins cred R. oyunundada aynı şeyler geçerli .Ekran kartı driverimi sildiğim zaman ise oyun normal çalışıyor .ne yapmalıyım lütfen yardım edin...
yazdığınız cümlede bir tuhaflık var..ekran kartını sildiğinizde normal çalışıyor ama driver yüklüyken sorunlu çalışıyor... !!!
sisteminizi konuda pylaşırmısınız nasıl oluyor merak ettim bu durum ..
İntel pentium d.core 2.93, Ram:2 gb,E.Kartım:512 Mb paylaşımsız Ati R.HD 4300/4500 Sadace yukarıdaki oyunlarda değil eskiden oynadığım oyunlarda o zmn bu sorun olmamasına rağmen şimdi bu sorun başgösteriyor yardımınızı bekliyorum
ati catalyst yüklü sanırım ..eskiden olmaması ve şimdi olması eğer driver değiştirdinizse yada catalyst güncelledinizse bununla ilgili olabilir ..
ayrıca ısı değerlerine bakın ..ekran kartı ısınıyor olup perfprmans vermeyebilir ..speed fann aidata 64 işinizi görecekdir ..ekran kartı ısısı GPU diye gecer ..bu arada işlemciye yani CPU lara da bakın ..
drivere silince olmuyoru ben ğek anlamadım ..yani kartın sürücüsü kurulu değilken sorunsuz oyun oynamanız nasıl oluyor...gozden kaçırdıgım bişi mi var diye bakıyorum konuya ama aynen oyle demişsiniz.. bunu bıraz açarmısınız ..
Cpu Isısı: 42 C Gpu ısısı: 67 C Ekran kartı driverımı silince oyunda herhangi bir bozulma meydana gelmiyor belki daha net olmaya blir ama bozulma olmuyor nedenini bende anlamış değilim dilerseniz video şeklinde size gösterebilirim
gpu ısı değeri sistem boşdayken mi aldınız ..? evetse 10-15 dk oyunda kalarakda verdiği değere bakın .. bu durum ısı kaynaklı olabilir ..ilginç aslında ..
birde catalyst in versiyonunu değiştirip deneyin ..aslında bahsettiğiniz gibi bir ayar yapılmasına gerek yok normal durumlarda..sadece ince ayar yapılır oda oyunda göre duruma göre değişkenlik gösterir ..
resim paylaşabiliyorsanız paylaşın bakalım ..
çok teşekkür ederim eski sürüm kurunca sorun ortadan kalktı.yalnız bir sorum var neden yeni sürümde böyle bişey yaşandı sizce Ayrıca oyundayken sıcaklıklar: Cpu 50 Gpu:72 civarlarındaydı
yani catalyst eski sürüm kurunca oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme