Şimdi Ara

Ekran Kartı Belleği Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler ekran kartımın kutusunun üzerinde 2.8gb yazıyor.Ama bilgisayara takınca 1gb gözüküyor araştırdığım kadarıyla ram ile ekran kartı arttırılıyormuş.Nasıl 2.8gb ye arttıra bilirim?

Ekran Kartı : Ati Sappire HD 4350

• forum içinde ara derim

yada buraya bi bak benzer konu :http://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/150919-ekran-karti-video-bellegi-yukseltme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom 43 -- 4 Şubat 2012; 16:29:04 >
  • kaç ram var pcde?
  • 8gb 1600 Mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhmehmet58

8gb 1600 Mhz

ram yeterli de o ekran kartı 2,8 olsa da pek birşey farketmez. hangi oyunda 1 gb ekran kartı kullanacaksın o da başka bir sorun.
  • Yok ondan değilde ekran kartı 64 bit oyunlar kasıyoda belki kasması biraz azalır diye arttırmak istiyorum.
  • quote:

Yok ondan değilde ekran kartı 64 bit oyunlar kasıyoda belki kasması biraz azalır diye arttırmak istiyorum.

64 bitse kasması normal. oyunlarda grafikleri low yaparsan biraz faydası olur. yoksa 2,8 olsa da emin ol fark hissetmezsin bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam teşekkürler.
  • quote:

Tamam teşekkürler.

işlemcin neydi?
  • Amd Phenom 2 x4 960 Black Edition ( 4 Çekirdek 3.00 Ghz )
  • quote:

Amd Phenom 2 x4 960 Black Edition ( 4 Çekirdek 3.00 Ghz )

o sisteme o ekran kartı gitmemiş
  • Biliyorum pc yi yeni topladım herşeyi değiştirdimde ekran kartı kaldı sonraya inşallah senin önereceğin bi ekran kartı varmı?
  • quote:

Biliyorum pc yi yeni topladım herşeyi değiştirdimde ekran kartı kaldı sonraya inşallah senin önereceğin bi ekran kartı varmı?

hocam kaç para ayırdınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.