Şimdi Ara

Ekran kartı Belleği Arttırma YARDIM!..SS İçerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Benim ekran kartım hd 5870 1gb gddr5 256bit 1gb
    witcher 3 shadow of mordor dying light gibi oyunlarda MSİ AFterburner programı ile gırdıgımde Low-medium texturelarda bile 1gb belleğin tamamını kullanıyor bu yüzdende 35~40 civarı fps alıyorum
    Onceki ekran kartı hd 5850 2gbdı 60fps alıyordum.Bir üst seviye ekran kartı aldım fps düştü cunku 5870 2gb deil 1gb

Kısacası ben googleda ram miktarını gpu miktarına ekleyebileceğimizi içeren bir kaç yazı okudum ama bunu nasıl yaparız bir türlü bulamadım.

Sistemde 2x 4 8gb 1600 mhz corsair ramler var dxdiag resmi aşagıda

Ekran kartı için ayrılmış bellekde 4gb civarı..

Resimdede gordugunuz üzere oyunlar için herhangi bir bellek ayrılmamış sadece 1024MB
    Sabit ekran kartı belleği kullanılmakta oyun için
    Ram miktarımdan Kırmızı ile işaretlediğim ayrılmış video belleği kısmına nasıl ekleyebiliriz?

Siz değerli DH Üyelerinin bu işin üstesinden gelebileceğini düşünüyorum :(
    Tom's Hardwaredede konu acmayı dusnuyorum ama ingilizcem yeterli deil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yildirim Özyiğit -- 16 Şubat 2016; 15:24:42 >

• Evet Biosdan GPU Graphicsden igpu ayrılmış dedicated memory kısmını 1024mb' kadar arttırdım. Bios ayarlarını kaydet dedim fakat hala
    sistem ozellklerıne gırdıgımde ekran kartınn oyun için kullanılır belleğini 1gb gösteriyor:( +512 mb yada 1gb daha ramlerimden ekleyemiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.