Şimdi Ara

Ekran kartı çalışıyor ama fanlar dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım Sapphire Radeon nitro+ RX580 4gb kasanın açma tuşuna basmamla birlikte 10-15 sn'ye çalışıyor ardından hemen duruyor. Gpu-z programını açtığımda ise sıcaklık 49-50°C de. Acaba belli bir sıcaklığı geçtiğinde mi fanlar devreye giriyor, veya bunu nasıl ayarlarım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Belirli bir sıcaklık değerini geçtiğinde fanlar otomatik olarak çalışmaya başlar. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. İçime su serptiniz resmen :) rahatladım :)

• Buraya sormadan önce bir oyun açsaydınız görürdünüz. Rx580i windows kullanmak için almadınız heralde?

• münşi kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemi daha yeni kurdum. Ama Steam bir türlü açılmıyor, açılsa ordan bir cs go testi yapacaktım.

• endişelenecek bir durum yok. yukarıda arkadaşın da dediği gibi, belli bir sıcaklıktan sonra fanlar çalışmaya başlıyor.

eğer özel bir fan profili atamak isterseniz, sapphire trixx yazılımını kullanabilirsiniz.
  • sorun yok hocam bende rtx 2060 var okadar kaslı bir sogutmaya sahipki nerdeyse 60 dereceye gelmeden fanlar calmısyor 62 derecenin üstünde oyunlarda cıkmıyor jfsdhjfbshjfd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dün cs go da test ettim. :) Ekran kartı çalışıyor ama fanlar dönmüyor

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    İnsan azda olsa endeşeleniyor.:D

• Cevap veren tüm forum sakinlerine teşekkür ederim, sağolun. :) İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.