Şimdi Ara

ekran kartı çipset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. hp dv6 7200sa laptop kullanıcısıyım ekran kartımın çipsetinde problem var Elazığda ögrenciyim burdaki HP servisine gittim cip set değisimi + CPU fanı için yaklasık 250 tl kadar fiyat verdiler bu fiyat cok değilmi bunlar için? Elazığda yaptırmak yerine bayram için Mersine gideceğim orda yaptırabileceğim güvenilir bir yer varmı cunku mersıdenki tamircilere güvenim kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: charmap

Merhaba arkadaslar. hp dv6 7200sa laptop kullanıcısıyım ekran kartımın çipsetinde problem var Elazığda ögrenciyim burdaki HP servisine gittim cip set değisimi + CPU fanı için yaklasık 250 tl kadar fiyat verdiler bu fiyat cok değilmi bunlar için? Elazığda yaptırmak yerine bayram için Mersine gideceğim orda yaptırabileceğim güvenilir bir yer varmı cunku mersıdenki tamircilere güvenim kalmadı

Kardeş hp ekran kartları çok bozulur yazıl etmişn biraz daha biriktirip msi alsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dısından ucuza geldi kardesim ona kandık biraz
  • Abdde sağlamdır ama atıyorum fransada iyi yapılmaz hpnin firması çok hatta hp almayı düşünüyorduk asus aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartını alsan 300 TL civarıdır biraz fazla istemişler. Pazarlık yapmanı tavsiye ederim olmadı dediğin gibi bekle 1 hafta.
  • en mantıklı olanı anakart değiştirmek zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.