Şimdi Ara

Ekran kartı çok gürültü çıkartıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 senedir sessiz sedasız çalışan ekran kartım (ati radeon hd 5850) son 2-3 aydır çok gürültü çıkarıyor. özellikle oyunlara girdiğim zaman (dota2, tf2 gibi) ses inanılmaz rahatsız ediyor. ekran kartını çıkarttım, fanın içindeki dışındaki bütün tozları güzelce temizledim fakat ses devam ediyor. nedenini anlayamadım. bilgisi, tavsiyesi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

herkesin kurban bayramı kutlu olsun, teşekkürler.

• Dostum dile kolay 4 sene, sence artık bir değişiklik yapmanın zamanı gelmedi mi İyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bleaken

merhaba arkadaşlar
    4 senedir sessiz sedasız çalışan ekran kartım (ati radeon hd 5850) son 2-3 aydır çok gürültü çıkarıyor. özellikle oyunlara girdiğim zaman (dota2, tf2 gibi) ses inanılmaz rahatsız ediyor. ekran kartını çıkarttım, fanın içindeki dışındaki bütün tozları güzelce temizledim fakat ses devam ediyor. nedenini anlayamadım. bilgisi, tavsiyesi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

herkesin kurban bayramı kutlu olsun, teşekkürler.

Dostum soğutucun artık vaktini doldurmuş gidiyorum diyor soğutucunu değiştirmeni öneririm.
  • Biraz araştırdıktan sonra fark ettim ki sizin dediğiniz gibi soğutucudan kaynaklanıyor olabilir. Fakat diğer arkadaşın dediği gibi artık bi değişiklik yapasım geldi, ekran kartı bakmaya başladım. Şu an için en içime sinen (fiyat/performans) gtx660 oldu (ti versiyonu değil). Bu kartı tavsiye eder misiniz? Ayrıca işlemcimden biraz kıllanıyorum o da mı eski acaba diye. İşlemcim ise Intel i7 860 2.8 GHZ. Yeterli bir işlemci mi?

Teşekkürler ilginize.
  • quote:

Biraz araştırdıktan sonra fark ettim ki sizin dediğiniz gibi soğutucudan kaynaklanıyor olabilir. Fakat diğer arkadaşın dediği gibi artık bi değişiklik yapasım geldi, ekran kartı bakmaya başladım. Şu an için en içime sinen (fiyat/performans) gtx660 oldu (ti versiyonu değil). Bu kartı tavsiye eder misiniz? Ayrıca işlemcimden biraz kıllanıyorum o da mı eski acaba diye. İşlemcim ise Intel i7 860 2.8 GHZ. Yeterli bir işlemci mi?

Teşekkürler ilginize.

Bütçen nedir
  • c3LaL35 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı için 400-500 civarı düşünüyorum. Vatan bilgisayar'da gtx660'lar indirimli 400-500 arasında. Şu an işlemci için bir bütçem yok malesef. İşlemcim bir sene daha gtx660 ile birlikte sıkıntısız götürür mü diye merak etmiştim. hd7950 de gtx660'e yakın performans gösteriyor. fiyatları da hemen hemen birbirine yakın. İkisi arasında kaldım denilebilir. Başka fikirleriniz varsa duymaktan çok memnun olurum. teşekkürler
    http://www.anandtech.com/bench/product/855?vs=783 edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bleaken -- 19 Ekim 2013; 14:20:12 >
  • quote:

Ekran kartı için 400-500 civarı düşünüyorum. Vatan bilgisayar'da gtx660'lar indirimli 400-500 arasında. Şu an işlemci için bir bütçem yok malesef. İşlemcim bir sene daha gtx660 ile birlikte sıkıntısız götürür mü diye merak etmiştim. hd7950 de gtx660'e yakın performans gösteriyor. fiyatları da hemen hemen birbirine yakın. İkisi arasında kaldım denilebilir. Başka fikirleriniz varsa duymaktan çok memnun olurum. teşekkürler
    http://www.anandtech.com/bench/product/855?vs=783 edit: link

O fiyata 660 iyidir alınabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.