Bildirim
Ekran Kartı değişikliği Fps Yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşlemciniz nedir? Darboğaz olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci nedir? Hangi oyunlarda test ettiniz? Csgo 'da falan test ettiyseniz şunu söyleyim; bu oyun her ne kadar gpu da etki etse de daha çok işlemci taraflı bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 15 Mayıs 2017; 16:52:19 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
i5 6402p kullanıyorum. Csgo hariç hepsinde fps artışı aldım açıkçası. Pc başında genelde cs go oynuyorum . -
CS Go'nun maksimum FPS sınırı var. Buraya aldığınız FPS'leri yazmanız lazım. CS Go için gereksiz bir upgrade olmuş sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlara bir bakayım eve geçince. En çok oynadığım oyun cs go . Oyun oynayarak geçirdiğim saat günlük 4 saat ise 1,5 saati cs go. Oyun oynamayı seven bire insanım . -
quote:
Orijinalden alıntı: amagaisuusuke
Ayarlara bir bakayım eve geçince. En çok oynadığım oyun cs go . Oyun oynayarak geçirdiğim saat günlük 4 saat ise 1,5 saati cs go. Oyun oynamayı seven bire insanım .
CS:GO'da FPS kazanmak için ekran kartı değişimine gittiyseniz hata yapmışsınız.
6402P'nin eti belli budu belli. Fazlasını veremez.
1070 yerine 7700 alsaydınız asıl farkı o zaman görürdünüz CS'de.
He bir de diğer oyunlarda FPS artışına çok sevinmeyin.
1080P'de o işlemci hemen hemen her oyunda 1070'e darboğaz yapacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X