arkadaşlar merhaba gecen hafta ekran kartım bozulmuştu garantısının bıtmesıne 4 ay kala oldugu ıcın sanslıyım garantıye verdım bugunde iade ediceklerini söylediler. yanlız ellerinde benim modelden bulunmadıgından muail baska bir kart ile değiştireceklermiş.. bu değişim herhalde o ekran kartının fatura bedeli kadar değişim olur yada üst model istersem üstüne farklı eklemem ile olur diye düşünüyorum.. oyüzden sizden ricam bana bir ekran kartı tavsiyesinde bulunmanız. bozulan kartım zotac 8800GT AMP idi. bunun yerine ne önerirsiniz 300-350 arası bir kart da olabilir yada o civarda.. mevcut sistem şu şekilde; Asus MAXIMUS FORMULA İntel Q9450 QUAD CORE 2,66Ghz Corsair 2 x 2 GB CL4 DHX DDR2 800Mhz Tagan force 2 700w
bu sisteme uyacak performans canavarı ekran kartı tavsiyeniz nedir:) bu arada değişim vatan bilgisayardan olcak yanı ordakı kartlar ıle sınırlıyım...
Fatura bedelini iste. O paraylada gtx260 216sp yada 5770 alabilirsin. Üstüne birazda sen koyabilirsen 5850 alınır.
Fatura bedelinizi iade almaya çalışın, Vatan iade çeki kesiyor gerekirse az fark verip üst model bir kart alabilirsiniz...
şimdi vatan bilgisayarı aradım hediye çekiverilebilir yada benzer bir ürün ile değiştirilir dediler. kartıma para iadesi olabilirmi diye sordum buraya gelin musteri hizmetleri yardımcı olcaktır dediler. eğer para iadesi değilde hediye çeki verilecekse vatandan alışveriş yapmak zorundayım. tavsiye etiğiniz gtx260 model, vatandamı yok benmi göremedim bilmiyorm ama genellikle ati mevcut.
bunlardan hangisini önerirsiniz vatandan alırsam başka seceneğim yok gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: hakanylmzz
şimdi vatan bilgisayarı aradım hediye çekiverilebilir yada benzer bir ürün ile değiştirilir dediler. kartıma para iadesi olabilirmi diye sordum buraya gelin musteri hizmetleri yardımcı olcaktır dediler. eğer para iadesi değilde hediye çeki verilecekse vatandan alışveriş yapmak zorundayım. tavsiye etiğiniz gtx260 model, vatandamı yok benmi göremedim bilmiyorm ama genellikle ati mevcut.
bunlardan hangisini önerirsiniz vatandan alırsam başka seceneğim yok gibi...
Sakın benzer bir ürün almayın. Kanunen böyle bir hakları yok. Ya size aynısından verecekler yada para iade edecekler. Bunuda seçme hakkı size ait.
arkadaşlar internette hiçbiryerde gtx 275 modeli kartları bulamadım heryerde stokda yok yazıyor. istanbulda temin edebileceğim yer biliyormusunuz??? ayrıca gtx 275 mi tavsiye edersiniz yoksa atinin kartlarından mı tavsiye edersiniz?? gtx 275 dx10 destekli atinin kartları ise dx11 destekli bu çok fark edermi?? bana gtx 275 ayarında fiyat performans açısından bulunabılır bir kart tavsiye edermisiniz??
Kaç tl iade alacaksınız ve üste ne kadar ekleyebilirsiniz.Bunları da yazarsanız daha iyi öneriler yapılabilir.
Kaç tl iade alacaksınız ve üste ne kadar ekleyebilirsiniz.Bunları da yazarsanız daha iyi öneriler yapılabilir.
fatura bedeli 302,62 tl +kdv buda 357Tl ediyor. fatura bedeli kadar iade almam gerekir diye düşünüyorum. üstüne max 150 fln ilave ederim diye düşünüyorum fiyatına değicek bir kart olduğu müddetçe.
Benim GTX260 sp216'da 355 TL fatura bedelli, ürün serviste bakalım ne olacak..
+150 TL daha eklersen biraz zorlayıp HD5850 alabilirsin, ATI alırsan eğer...
+150 TL daha ekleyip HD5850 alabilirsen çok iyi olur..
Üstüne ekleyip 5850 alın bence de 5850 şu an satın alınabilecek en iyi kartlardan birisidir
bencede 5850 şuan kullanıyorum hmen tüm beklentilere cevap veriyor diyebilirim birde bildiğim kadarıyla vatan bu tür durumlarda 1 süre ile kullanabileceğiniz alışveriş çeki veriyor 1-2 hafta beleyip gferminin çıkışına görede hareket edebilirsiniz..
5850'lerde biraz pahalıymıs :) vatan hediye çeki verir ise zaten seceneğim cok yok stoklarında pek kart gözükmüyor.
"SAPPHIRE HD5850 Toxic GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11" bu stokta mevcut oda 750tl civarı ki üstüne iade aldığım ücret kadar vermem gerekiyor :)
Selam kardeşim ben 2 hafta önce sapphire radeon hd 5770 aldım. memnun değilim şu an değiştiriyorum. nsf shift te takılıp kalıyor fanı aniden hızlanıyor ve cızırtı yapıyor tabi bu arada ekranda kilitleniyor tavsiye etmem
quote:
Orijinalden alıntı: hakanylmzz
5850'lerde biraz pahalıymıs :) vatan hediye çeki verir ise zaten seceneğim cok yok stoklarında pek kart gözükmüyor.
"SAPPHIRE HD5850 Toxic GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11" bu stokta mevcut oda 750tl civarı ki üstüne iade aldığım ücret kadar vermem gerekiyor :)
Alacağın zaman stokta olan en ucuz HD5850'yi alman yeterli olur, WorldCard X6 taksitli fiyatla almaya çalışırsan 550 TL'ye kadar alabilirsin.
Olmadı ise HD4890 da alabilirsin. özel soğutmalı model 400 TL civarında, stok duruma göre bakarsın...
Şöyle düşünün; HD 5850 ne kadar daha pahalı, ne kadar daha CANAVAR?
Eğer imkanınız varsa, HD 5850 diyorum, arkanıza dönüp bakmazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: mergun816
Selam kardeşim ben 2 hafta önce sapphire radeon hd 5770 aldım. memnun değilim şu an değiştiriyorum. nsf shift te takılıp kalıyor fanı aniden hızlanıyor ve cızırtı yapıyor tabi bu arada ekranda kilitleniyor tavsiye etmem
arkadaşlar aklımı çeldiniz en sonunda 5850 almaya karar verdim. yanlız piyasada heryerde bulamadım 2 adet buldum bitanesi fabrika çıkışlı hızaştırmalı galba siz hangısını tavsıye edersiniz.
ekran kartı overclock hiç daha önce yapmadım yapılması kolaymıdır normalini alsam o hızları yakalayabilirmiyim sizce?
Kendin de çıkabilirsin ama hiç bilgin olmadığı için uğraşmanı tavsiye etmem. Ayrıca aynı modelden her kart aynı hızlarda stabil çalışmayabilir. Eğer aradaki farkı vereceksen hız aşırtmalı modeli tavsiye ederim. Eğer arada fark var veremem diyorsan fabrika çıkış hali de yeterli olacaktır.