Şimdi Ara

Ekran Kartı Değişimi ve Açılışta Yavaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler sevgili Donanım Haber sakinleri...

Sizlerden bir konuda yardım isteyecektim.Benim sistemim aşağıdaki gibiydi :

Anakart : GIGABYTE H77-DS3H
    İşlemci : INTEL CORE İ5 3450 3.1 GHZ
    Bellek : CORSAIR VENGEANCE 8 GB (2X4)
    Hdd : SEAGATE BARRACUDA 500 GB
    Ekran Kartı : XFX AMD RADEON HD 6870
    Psu : OCZ (600 WATT)
    İşletim Sistemi : Windows 7 Professional 64 bit

Cooler Master'ın güzel kasalarından birini kullanıyorum.Kasanın kendi fanı dışında 3 adet ekstra fan takılı kasaya.

Ekran kartımın fanı bozuldu,oyunlarda ısındığından dolayı performans vermiyordu.Ben de bu vesileyle ekran kartımı değiştireyim dedim.Kendime NVIDIA GeForce GTX760 aldım.Eski kartımı çıkarıp yeni kartımı taktım ; ama normalde bilgisayarın düğmesine basmamla "Starting Windows" yazısını görmem 3 saniye sürüyordu.Anakartın reklamını yaptığı ilk sayfayı 2 saniyede geçiyordu.Bu sayfa Bios ayarları için "DEL" Boot Menu için "F10" yazan sayfa.Yeni ekran kartımı takınca bu sayfada 2 dakika bekletiyor; daha sonra Starting Windows ekranına geçiyor ve Windows açılıyor.

Ekran kartının sürücüsünü yükledim ve güncelledim.Ama açılıştaki problemden şikayetçiyim;çünkü bugün format atayım belki düzelir diye düşündüm,format atmaya karar verdim.Daha sonra 2 dakika beklediğim ana ekranda F10 a bastım sürekli.(Boot menuye geçip format atmak için)Normalde 2 dakika sonra Starting Windows ekranına geçiyordu,bu sefer siyah ekranda kaldı.5 dakika bekledim;hala siyah ekrandı.Dolayısıyla format atmaktan vazgeçtim.

Bilgisayar konusundaki bilgim yetersiz kaldı,tecrübeli arkadaşlara danışıyorum : Sorunum nedir ? Çözümü ne olur ?

Yardım edeceğiniz için şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.