Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver kurarken Siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: salih2o Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa topladım yeni ekran kartı driverını kurarken pcnin monitörü kapanıyor siyah ekranda ışığı yanıp sönüyor yüklenme esnasında oluyor bu olaylar bide ekran kartı montajında görüntü gelmiyordu pcye ve beklememiz gerekiyordu aynı sırada ekranda beyaz noktalar oluşuyor bunlar 3 ayrı olay yardımlarınızı bekliyorum sağ olun..

GPU:MSI GTX 750 TI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartı arızası olabilir. mümkünse farklı bir bilgisayarda çalıştırmayı dene
  • Kardesim driver kurarken ekran kararmasi normaldir bunun uyarisi zaten kurmadan once verilir kurduktan sonra görüntü geldiyse sorun yok. digerlerini daha detayli anlatirmisin birsey anlamadim

• Driver kurma işlemini hallettim bu seferde dediğim gibi ekranda çizgiler var beyaz Aygıt yöneticisinden baktım gpuda uyarı işareti var code 43 error yazıyor napabilirim lütfen yardım edin.
  • Driverı tam ve sorunsuz kurdugundan emin misin yani kurulum sirasinda herhangi bir dosya eksik vb. bir hata aldinmi? olasiliga karsi driveri kaldirip ekran kartini sök tak. baglantilari dogru ve düzgün yaptigindan emin ol. hala ayni sorunu yasarsan ekran kartin sorunlu olabilir. Ayrica görüntünün bir resmini koyabilirsen daha net anlamış oluruz.

Forumda yenisin galiba benim mesajima cevap ver kismindan yazarsan bana bildirim gelir konuyu daha rahat takip ederim

• Shin_Akuma kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorun ekran kartından sanırım servise geri yollayacağım, konu kilit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.