Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver sorunum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 hafta önce dell inspiron n5110 i7 freedos laptop satın aldım.
    Nvidia Gt 525 M ekran kartım var ancak sürücüyü yüklerken önce inteli yüklemelisin diyor dell in kendi sitesinden benim laptopun sürücüleri kısmından intelin grafik sürücüsünü yüklüyorum ondan sonra nvidia sürücüsünü yüklüyor ancak problem inteli yüklediğim zaman bilgisayar başlarken mavi ekran hatası veriyor açıklamasındada sürücü eski veya çakışıyo olabilir diyor intelin sitesinden güncel gözüküyo sürücü

Bir türlü çaresini bulamadım intelin sürücüsünü her yüklediğimde mavi ekran hatası alıyorum ne yapmalıyım doğru sürücü nedir nvidadan önce yüklemem gereken

• quote:

Orijinalden alıntı: emrckr

Öncelikle selamlar arkadaşlar...
    Nvidia Gt 525 M ekran kartım var ancak sürücüyü yüklerken önce inteli yüklemelisin diyor dell in kendi sitesinden benim laptopun sürücüleri kısmından intelin grafik sürücüsünü yüklüyorum ondan sonra nvidia sürücüsünü yüklüyor ancak problem inteli yüklediğim zaman bilgisayar başlarken mavi ekran hatası veriyor açıklamasındada sürücü eski veya çakışıyo olabilir diyor intelin sitesinden güncel gözüküyo sürücü

Bir türlü çaresini bulamadım intelin sürücüsünü her yüklediğimde mavi ekran hatası alıyorum ne yapmalıyım doğru sürücü nedir nvidadan önce yüklemem gereken

Driver Cd varmı?

• quote:

Öncelikle selamlar arkadaşlar...

Yüklü olan sürücüleri kaldırın.

Size verilmiş olan driver dvdsi içindeki İnteli yükleyin.. Son olarakta güncel nvidia driverini kurmaya deneyin bakalım.

• PC laptop mu desktop mu ve işletim sisteminiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerek46 -- 28 Mayıs 2012; 23:08:35 >
  • driver cd' im yok freedos olduğu için

bu nvidayı kurmadan önce intelin hangi sürücüsünü kurmam lazım
    işletim sistemim 64 bit win7 ultimate dizüstü

• AIDA64 Extreme Edition programıyla intelin modeline bakarmısın çok aradım bulamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hd 3000 diyo ama zaten yüklediğim o

• yok dostum yine çakışma mavi ekran hatası veriyo kırdıracak artık laptopu bana, aygıt yöneticisinden intel grafik kartını devredışı bıraksam sadece nvidia kullansam olur mu acaba
  • quote:

yok dostum yine çakışma mavi ekran hatası veriyo kırdıracak artık laptopu bana, aygıt yöneticisinden intel grafik kartını devredışı bıraksam sadece nvidia kullansam olur mu acaba

O zaman ekran kapanır kullanılmaz hale gelir..

Sistem geri yükleme yapmayı denedin mi yada recoveryde yapabilirsin.
  • sistem geri yükleme yapsam kaldıracak sürücüyü, anlamadığım kartla sürücü aynı olmasına rağmen neden mavi ekran hatası veriyor
    yada hangi driverleri yüklemem gerektiğini gösteren bir program var mı? format attıktan sonra driverscanner haricinde
  • quote:

sistem geri yükleme yapsam kaldıracak sürücüyü, anlamadığım kartla sürücü aynı olmasına rağmen neden mavi ekran hatası veriyor
    yada hangi driverleri yüklemem gerektiğini gösteren bir program var mı? format attıktan sonra driverscanner haricinde

Driver genius professional 11 kullanabilirisn prograsm full olsun ama kendisi indirip kurar..
  • Selam Arkadaşım o sorunu çözmüş bulunuyorum, tabi ben henüz yükledğim için konuyu da yeni görüyorum aynı sorunu yaşadım ve şu şekilde aştım; Kurulum sırasında (özel) kurulumu seçerek belirttiğim bu yazılımın (NVDIA PhysX Sistem Yazılımı 9.12.0213) yanındaki kutucuktan işaretini kaldırıyoruz yani yüklemiyoruz, bu yazılım zaten yüklü olduğu için tekrar yükleme sırasında (mini.sys) dosyası çakışması oluyor sanırım verilen hata bu yönde
  • Geçmiş Olsun Aynı sorunu 20 dakika önce yaşadım ve şu şekilde çözdüm NVDIA PhysX Sistem Yazılımını yüklemiyoruz gelişmiş kurulumdan yüklemesini iptal ederek çözebilirsiniz
  • aynı konuya iki cevap yazarak gerçekten acemiymişim diyorum ( ilkinde hata verdiği için yazdım) meğer ikiside burdaymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.