Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver Yükleme Ve Yükleme sonrasındaki Çözünürlük Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7600 gs ekran kartı aldım. sürücüsünü yüklemessem istediğim çözünürlüğü açabiliyorum fakat cd sini yüklersem veya nettten indirdiğim yeni sürücüyü yüklersem 32 bit renk ve 640*480 çözünürlük üstüne çıkamıyorum. monitör sürücüsünü güncelleştirdim o da nafile. Yardım lütfen!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sürücüden başka bişeyde sorun olamaz.. Düzgün kurduğundan emin ol...
  • ekran kartının kendi programından çözünürlüğü ayarla. masaüstü, sağ klik ,özellikler'den değil.
  • orda da 640*480den başka çıkmıyor

• kafanı vurma acır. kurduğun driver versiyonu nedir? buraya yaz yardım edeyim.
  • wallahi şuan evde değilim ama önce cdsini kurdum olmadı 4bite 800*600 verdi tek seçenek.. sonra netten son driver ı yükledim 60 küsür mb lık.. o da 32 bit e 640*480 den başka seçtirmiyo... napmalıym

burda graphics driverdan yükledm. geforce 7 series xp version..
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 26 Kasım 2007; 11:32:21 >
  • kendi sitesi değil de aşağıdaki siteden sürücü indir

http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10

burdaki forgeware sürücülerinden birtane indir ve dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok saol..eve gidince deneyeceğim. olmazsa???
  • olmazsa masaüstündeki bilgisayarıma sağ tıkla ve yönet de.
    açılan ekranda "aygıt yöneticisi" de.
    sağ tarafta ekran bağdaştırıcıları var
    ona tıkla, hemen altına ekran kartın gelecek.
    çint tıkla ve ekran kart özellikleri açılsın.
    son sekmede "kaynaklar" yazar, bak bakalım orda çakışma var mı?

eğer irq çakışması varsa biosdan ekran kartı irq yu kendi ayarsın seneçeğini aktiflersin.

• Ekran kartını başka makinada deneme imkanın varmı? Orjinal CD si ile birde başka makinada dene bakalım sonuç ne olacak...

(Üstadlar her şeyi bilir ama söylemez... )
  • ok hepsini deneyip akşam sonucu söyleyeceğim. tşk
  • Onun dışında driver yükleidkten sonra yüklendiğinden emin ol.. Bilgisayarın ekran kartını tam olarak görüyormu, Programlarda varmı, Nvdia özelliklerine girebiliyormusun?

Bir yerde eksiklik var belli...
  • driver tam yükleniyor no problem. ztn 10 yıldır bilg. kullanıyorum o en temel hatalardan yaptığımı sanmıyorum. programlarda var zaten nvidia özelliklerine de girebiliyorum ve nvidia menüsünde de resolution seçenekllerinde tek seçenek çıkıyordu. eve gidince diğer söylenenleri de kontrol edicem...
  • windows xp mi var ustunde yoksa vistamı?microsoft un sayfasından guncelleme yapmaya calıs bence kullandıgın windows sorun cıkartıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.