Şimdi Ara

ekran kartı driverını yükledikten sonra windows yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba, windows 10 kullanıyorum, assetto corsa diye bir oyun oynuyordum. yarış yüklenirken pc gri veya kırmızı ekran verdi ve ben de kasanın tuşundan pcyi kapamak zorunda kaldım. bu olay 2-3 kere yaşandıktan sonra pcyi açmayı denediğimde windows yüklenmemeye başladı ve sorun bul dediğimde ise strtrail.txt olduğunu tespit etti. ben de safe moddan girip sistem geri yükleme yaptım ancak windowsu normal olarak başlattığımda windows yine yüklenmedi. ardından bilgisayara windows 7 kurdum ekran kartı haric bütün driverları yükledim ve pc takır takır çalışıyor. ancak ekran kartının en güncel sürümünü kurduğumda yine aynı sorunu yaşadım windows yükleme ekranı gelirken gri/siyah ekranda kalıyor ve sistem yüklenmiyor. sonra meraktan bakayım ekran kartının eski bir driverını yüklesem ne olur diye, o zaman da windows masaüstündeyken ekteki resimdeki gibi oluyor, herhangi bir işlem yapmaya calıstığımda da ekran masmavi bir şekilde kalıyor. ekran kartı donanımsal olarak bozuk olsa driver farketmeksizin ekran kartı saçma sapan görüntüler verir diye düsünüyorum acıkcası, yazılımsal bir problem ise de yapmadığım ne kaldı bilmiyorum. yardımcı olursanız cok sevinirim, teşekkürler

ekran kartı driverını yükledikten sonra windows yüklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levolkie -- 4 Ocak 2017; 20:42:58 >

• Aynı sorun bende de var ekran kartı driver ı yukleyince pc sapıtıyor

Sanırım donanımsal bir sorun var ama emin değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.