Şimdi Ara

EKRAN KARTI FANI ÇOK SES YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün yeni bir bilgisayar aldım yani topladım. Ekran kartı Ati Radeon 4800 modelinin fanı çok ses yapıyor. Nedeni nedir acaba ? Nasıl giderilebilir daha ses yapmayan bir fan nasıl bulabilirim ?

• kardeşim öncelikle sesin ekran kartından mı? yoksa işlemci stok fanından mı? geldiğni tespit etmelisin.Onuda kasayı açıp kontrol ediceksin.Bende zamanında senin gibi ekran kartından zannederek özel soğutucu almıştım.Sonra farkettim işlemci stok fanından olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joysro009

Daha dün yeni bir bilgisayar aldım yani topladım. Ekran kartı Ati Radeon 4800 modelinin fanı çok ses yapıyor. Nedeni nedir acaba ? Nasıl giderilebilir daha ses yapmayan bir fan nasıl bulabilirim ?

aneyh i dinlemelisin..
  • dedikleriniz doğrultusunda tespitimi yaptım ve rahatsızlık veren ses işlemci fanından geliyor ve bunun nedenide işlemci fanının stok fanı olması bugun Thermaltake ile değiştiricem sonucu buraya tekrar iletirim.
  • Msi afterburner ile yada kendi sürücü programından gpu fanını 100e getirerek rahatsız edeni kolayca tespit edebilrisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joysro009 J kullanıcısına yanıt
    Fani yağlamayı deneyiniz. Öyle fanlar soğutmak için devir artırırlar, ısıdan dolayı mı soğutmak için hızlı dönüyor ve ses yükselmesine neden oluyor ondan emin olunuz. Takacağınız fanlar devir kontrollü olmasına dikkat ediniz. Bu sonuçta işlemci soğumaya ihtiyacı var çok çalışıyor zavallı :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.