Şimdi Ara

Ekran Kartı Fırınlama! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
24
Favori
121.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de x1900xtx vardı yalnız herhangi bir hayat belirtisi yoktu müdahaleden önce şimdi gene yok
  • asus 8800gt mi 200 derecede 8 dk ısıtarak geri kazandım. yelkowana teşekkürler.
  • Bendede ekranı çizik çizik gösteren his 2600 var da fırın yok o eski davul fırında denesem sonuç alırmıyım? Davul fırında deneyenler cevap verirse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpér -- 17 Kasım 2011; 12:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpér

Bendede ekranı çizik çizik gösteren his hd3650 var da fırın yok o eski davul fırında denesem sonuç alırmıyım? Davul fırında deneyenler cevap verirse iyi olur

bir şey farkedeceğini sanmıyorum ısınıyorsa sorun yok, ben tam fırının ortasına yerleştirmiştim kartı yapacaksan ona da dikkat et bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazagelen

quote:

Orijinalden alıntı: Alpér

Bendede ekranı çizik çizik gösteren his hd3650 var da fırın yok o eski davul fırında denesem sonuç alırmıyım? Davul fırında deneyenler cevap verirse iyi olur

bir şey farkedeceğini sanmıyorum ısınıyorsa sorun yok, ben tam fırının ortasına yerleştirmiştim kartı yapacaksan ona da dikkat et bence.

Deniycektimde ekran kartının arkasındaki dvi'yi vga'ya dönüştüren aparatı bulamadım evde o yüzden başka güne kaldı

Sağol önerin için.

• "Nvidia Windows Kernel Mode Driver ,Version xxx.xx görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu."

Bu hata için fırınlama önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

"Nvidia Windows Kernel Mode Driver ,Version xxx.xx görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu."

Bu hata için fırınlama önerir misiniz ?

Büyük ihtimal driverde sorun var. Eski driveri kurup dene. Fırınlamayı videodaki gibi sorunlu kartlar için öneriyorlar.
  • Yok driver vs onları tabi ki denedim kartta bi sorun var çünkü aynı driverla sorunsuz haftalarca çalıştı bi anda o hatayı vermeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 17 Ekim 2011; 20:20:22 >
  • quote:

Yok driver vs onları tabi ki denedim kartta bi sorun var çünkü aynı driverla sorunsuz haftalarca çalıştı bi anda o hatayı vermeye başladı.

format at düzelmezse fırına ver.

zamanında bozulan 8800 gts'i fırına verip 3-4 ay kullanmıştım. yine bozuldu yine fırına verdim ama fırın 2 katlıydı üste koymuşum yanlışlıkla yanmıştı
  • İyiki fırınlamamışım termal macundan dolayı yapıyorumuş macunu yenileyince sorun morun kalmadı
  • 2600 AGP Fırınlandı sonuç iyi Çizikler gitti stabil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpér -- 17 Kasım 2011; 13:00:00 >
  • quote:

İyiki fırınlamamışım termal macundan dolayı yapıyorumuş macunu yenileyince sorun morun kalmadı

Bu olay çizikler içinde geçerli olur mu acaba? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

İyiki fırınlamamışım termal macundan dolayı yapıyorumuş macunu yenileyince sorun morun kalmadı

Bu olay çizikler içinde geçerli olur mu acaba? :S

Zannetmiyorum çünkü benim kartta öyle bir sorun yoktu sadece ekran kartına yük binince ısınmadan dolayı hata veriyordu.
  • Mesajim bukunsunda okuldayim e de bakarim .d
  • allah ebeden razı olsun bu yöntemi bulandan konuyu açandan :) 8800 üm düzeldi.
  • Arkadaşlar 2 gün önce benimde agp 256mb geforce 6600 üm birden bozuk ekran verdi reset attım açılışta karmakarışık yazılar oluyordu dikey çizikler ve sürücü kurulu iken windows açılırken mavi ekran reset atmalar. dedim bios güncelliyim belki bios programı zarar görmüştür ve güncelledim daha beter oldu başka kartların bioslarını kurdum defalarca biraz düzeldi fakat aynıydı sonra internetten aradım fırınlama hikayesini gördüm yabancılarda yapmışlar ve dün akşam bu fırınlama işini yaptım. bütün etiketleri fanları söktüm normal tinerle ve diş fırçasıyla her yerini temizledim alümiyum yaprakla videodaki gibi düzenledim attım fırına 200 dereceye ayarlayıp 10 dk bekledim son 2 dk zaten koktu, güzelce özenerek tekrar macunu vesayresiyle birleştirdim kartı ve ümitsizce taktım anakarta, inanılmaz çizgiler gitmiş, sürücüyü yükledim problemsiz çalıştı, 3d mark yaptım daha yüksek puanla başarılı bir şekilde bitirdi ve üzerine oyunlar açtım hala çalışıyor üstüne üstlük ekran kartının biosu asusun bir ekran kartının biosu, önemli nokta kartın kendi hızları 300 e 400 dü asusun biosunda 350 e 550 yani istem dışı bir overclock yapmış oldum ve yinede kart düzeldi hemde daha yüksek performanslı şekilde çalışıyor :) gerçekten inanılmaz ve kartta ısınma problemi yok eskisi gibi belki daha düşük sanırım temizlikten dolayı 57 58 59 60 derecelerde gösteriyor speedfan. Son olarak Resident Evil 5 i kurdum performansı da inanılmazdı takılmalar bekliyordum fakat oyun gayet akıcıydı ki bu gt versiyonu da değil beklediğimden çok iyi çalışıyor. Umarım tekrar sorun yaşamam. Kartları bozuk olan arkadaşlar bu şekilde çekinmeden denesinler kaybedecekleri birşey yok.

• Dün bozuk HIS iceq hd4850 yi çeşitli işkence testlerine tabi tuttuk.Kartı 3 saat araçta gezdirdikten sonra araçta arkadaşın kartı botlarıyla ezmesi, sökülen fanına su boca etmemiz ve son olarak ise 220 derecelik ısınmış fırında 15 dk pişirme testlerine tabi tuttuk. Evet sonuç olarak kart şuan çalışıyor bütün testleri alnının akıyla tamamladı.Diğer 3 adet x300 ise önceden 200 derecelik fırında 7 dk denedik ama düzelmedi.Onları yeni bir fırınlanma süreci bekliyor.
  • 9800GT'mi aynı sorunlar nedeniyle fırınlamaya karar verdim (Babamı ikna ettimde diyebilirim :D:D) vidaları vs. sökmeden sormak istediklerim var.

*Kapsitörler sorun yaratır mı?
    *2. fotodaki çıkışların olduğu yeri nasıl çıkartabilirim? Çıkartmak gerekir mi?
    *Termal macun ne kadar almalıyım?
    *9800GT'ler fırında kaç derecede, kaç dakikada düzelebilir :D

• DVI çıkışlarının plastiklerini sökmene gerek yok onlar ısıya dayanıklı sert plastikler
    aslında bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
    http://www.youtube.com/watch?v=DWTcsEWSp6I&feature=player_embedded
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

DVI çıkışlarının plastiklerini sökmene gerek yok onlar ısıya dayanıklı sert plastikler
    aslında bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
    http://www.youtube.com/watch?v=DWTcsEWSp6I&feature=player_embedded

Videoyu biliyorumda ne kadara alabilirim bu termal macunu ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.