Şimdi Ara

Ekran kartı fiyatları - Şaka mısınız siz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır ekran kartı arıyorum :) Şuan halen GT430 1 GB kullanıyorum

RX570 4GB
    GTX 1060 6GB

Uyguna ikisinden birini bulursam alacağım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5,6 ay önce gtx 1080 kartımı 2300 tl ye koymuştum en az 50 kişi mesaj attı kaldırdım. Bir bakayım dedim şimdi piyasaya 4.500 e koymuşlar kartı yok artık . Valla üzülüyorum artık yeni nesil kartları alamayacağız heralde

• bactry kullanıcısına yanıt

hocam satıyor musunuz ciddi soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

hocam satıyor musunuz ciddi soruyorum

satıp alabileceğim birşey yok hocam ne ps5 ne yeni ekran kartı o yüzden satamıyorum

• miningciler sıfır kartları fabrikanın kapısında 2 katı fiyatına alıyor eth btc düşmeden zor düzelir bu piyasa elon muskta acayip manipüle ediyor insanlar fellik fellik kripto para borsasına giriyor

• babam bile şu kripto işini bana bi anlat dedi arkadaşı 42k tl’den 102k tlye çıkmış Ekran kartı fiyatları - Şaka mısınız siz? 

• Ekran kartlari --"Şakayiz"

• piyasada kart kalmadı ne kadar miningci varsa kartları topladı zaten pandemi sürecinde olduğumuz için stok sıkıntısı haliyle vardı. Ben de sistem toplamak istiyorum ama maalesef hem kart yok olanlar da fiyatları arş-ı alada Ekran kartı fiyatları - Şaka mısınız siz? 

• Yanlız gpu stok ve fiyat sorunu tüm dünyada var şu an. Nvidia bile çıkıp 1050ti ve 2060'ı yeniden üreteceğini duyurdu. Scalpers ve Mining'çiler yüzünden oluyor bunlar hep. 2 senedir elimdeki 1060'ı yükseltme hayali kuruyorum, sanırım bir kaç sene daha sürecek bu.

• Ekran kartı fiyatları - Şaka mısınız siz?

Sataşmamak için kendimi zor tutuyorum böylelerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Alip satan cok var. Gercekten ihtiyacı olan kisiler kart bulamıyor. Ben yaklasik 6-7 aydir on board sistem kullaniyorum.

R5 3600
    16 ram
    B450 anakart ve 2k monitor aldim ama ekran karti bulamiyorum.

1660 supere 5-6k verecek kadarda salak degilim. 3xxx serisine 10k ve ustu verecek kadar hic keriz değilim. Fiyatlar düşene kadar kart almican. 3070 6-7k bandini gorur o zaman alirim

Bu sistem onboard görüntü veriyor mu?

• Anakartta hdmi var
  • Ekran kartı takmadan yani onbord olarak kullanmak için işlemcide grafik birimi olması lazım ve 3600 de grafik birimi yok diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Ekran kartı takmadan yani onbord olarak kullanmak için işlemcide grafik birimi olması lazım ve 3600 de grafik birimi yok diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?

Ben de öyle biliyorum o yüzden sordum

• Eylül ayında 3399 TL'ye 2060super aldım. Tam 3000 serisinin duyurulma dönemiydi. Forumdaki genius'lar bekleyin 2000 serisi alınmaz diyordu, bekleyenler şimdi sürünüyor Ekran kartı fiyatları - Şaka mısınız siz? 

Eğer Valorant, CS go için filan almıyorsanız şuan piyasada en mantıklı çözüm Xbox Series S.

Bir süre takılın piyasa düzelince bakarsınız. 1000 serisine o parayı vermek cidden yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

1 aydır ekran kartı arıyorum :) Şuan halen GT430 1 GB kullanıyorum

RX570 4GB
    GTX 1060 6GB

Uyguna ikisinden birini bulursam alacağım:)

3 Aydır rx 570 4gb arıyorum. :)

• Rx580i 3750ye sattim pişman degilim

• Yurt dışında 3060 ti 8gb uyguna buluyorum da bu kargoda vergi vs olaylarını bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Anakartta hdmi var

3600 de gpu yok. Nasıl görüntü alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 17 Şubat 2021; 21:34:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.