|
Ekran kartı fiyatları - Şaka mısınız siz? (2. sayfa)
-
-
3060Ti 2 fanlı ürünüme 9750 gelmişti. Yerine koyabileceğim bir kart ya da alınacak kart yok diye vermedim. 9-9.5 gırla teklif geliyordu. Keşke 2.bir kartım olsa. -
1200 tl ye gtx 1650 aldım yetiyor aga -
Şu mining işi birilerinin cebini doldururken bizim oyun zevkimizin içine etti. Dolar kuru vergiler ithalatçılar düşük taksitler derken en ağır darbeyi miningcilerden yedik. Neyse super olmayan 2070 kartım artık gözümde süper bi kart oldu. -
eth olmuş 1800 dolar, mining olayı bitecek gibi durmuyor arkadaşlar.
-
Gigabyte rtx 3070 gamingler Ocakta 6600 liraya kadar düşmüştü saolsun Elon Musk zaten bitik olan piyasanın iyice içine etti. Ne coin alıyorsan al illa açıklama yapıp piyasayı manipüle etmek zorunda mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 15 Şubat 2021; 16:14:50 > -
0 alanların durumu daha vahim, 4 bin liralık karta 12-13 bin lira vermek zorunda bırakılıyoruz. Hakikaten şaka gibi
-
Minig ile senin keyif almak için kullandığın ekran kartından para kazanıyorlar bundan dolayı sürüyle alıyorlar. Bu durumdan etkilenen tek kişi ise pc upgrade yapmak isteyenler. Yakında çözülücek bir mevzu değil malesef.. konsola geçmek daha güvenli illa oyun oynamadan duramam abi diyosanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen 1080 kartımla mutlu mesut geçiniyorum. Şu durumlar düzelmese dahi en azından 3000 e satılan 5700xt vb karta 6-7 verdim demem direkt yüksek fiyatlı çıkan karttan sebep yerim kazığı 🤣🤣 -
Hocam birde şu açıdan bakmak lazım. kart alıcam diyen arkadaşlar için kartın ederi şuan bu kadar. 3/5 bin farklar belki var ama günümüzde 3-5 bin büyük bir para değil. Aldığı kartla arada mining yapıp o farkı azaltma ihtimali de var almak isteyenlerin. Kısa vadeli bir durum olsa almayın kazıklanırsınız denilebilirdi ama kısa vadeli bir durum değil.
Ben ortalama 25 bine bi kasa toplayacağım. Alacağım ekran kartının orjinal çıkış fiyatı 4k felan şu an 12 k dan satılıyor. Akıl işi değil hakikaten
-
Şahsen yine de kendime engel olurdum uzun süreli olsa da. O paralar büyük olmaz olur mu hiç. Buna katılmıyorum açıkçası. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant WardenDolar 8.40'tan 7'ye düştü ama fiyatlar yine arttı artık alışkanlık olmuş insanlarda ne olursa olsun fiyatlar artıyor
An itibari ile 6.95
-
İşin kötüsü stoklar normale döndüğünde dolar yine 8,5 - 9 seviyesine çıkacak.
Nedir bu çektiğimiz zulüm
-
Ya ben, benim laptop zortladı.
Dedim bari pc toplayayım. Bi baktım piyasa uçmuş arşa. Fiyatları görünce şok oldum yemin ediyorum.
Alamıyorum, almam da bu fiyatlarla. Online derslerim de başlıyor. Telefondan gireceğiz artık, çaresi yok.
Çok değil ya bi r5 3600 - rx5500 / rx 580 toplayacaktım sadece.
4gb üstü vram'i olan kartlar uçmuş gitmiş. Miningde vram çok mu önemliymiş?
1080p ultra'da oyun açacak 4-6gb vram'li kart kaldı mı piyasada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 16 Şubat 2021; 6:44:1 >
en sonunda gtx 1080'imi 6k dan satışa koyucam piyasaya bak :D
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 0:32:30 >
Bence de almayın, aldırtmayın. İlla oyun lazımsa ps4 ya da xbox alın sonra satarsınız benzer fiyata ve pc dizersiniz. -
Başlığı görünce fiyatlara baktım gozlerime inanamadim bu fiyatlar akıl mantık dahilinde değil. Kasım indirimlerinde 2 tane rx580 almıştık 1200 liraya şu an ikinci ellerin parasına bak. Almayın aldırmayın yazık günah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X