Şimdi Ara

Ekran Kartı Görmeme Sorunu Lütfen Yardım Çıldırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Laptop um lenovo z510 ekran kartı gt740m.. neden oldu ve nasıl oldu hiç bir fikrim yok ama laptop bir anda ekran kartını görmemeye başladı driver filan da kurulmuyor ne yapabilirim ? bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
     Ekran Kartı Görmeme Sorunu Lütfen Yardım Çıldırdım Ekran Kartı Görmeme Sorunu Lütfen Yardım Çıldırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Driver nasıl kurulmuyor? denetim masasın da gördüğün tüm nvidia ile ilgili programları sil sonra rest at makineye ardından indirdiğin driver'ın doğru olduğuna emin ol ve kurulumu o şekilde yap. Eğer hala hata veriyorsa, verdiği hatayı ya da kod'u buraya yaz ki daha iyi yardımcı olabilelim.
  • Dostum ekran kartını görmüyor ki .. resim attım ya orda çıkması lazım ekran kartının driver kurmaya çalışınca .. bu pcye uygun donanım bulunamadı diyor yani sorun ekran kartını görmemesi bi servise götüreceğim yapacak bir şey yok galiba.

• Driver doğru yani eminim. .. baktım bir daha

• Donanimsal bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Hele ki bir anda olduysa %90 yazilimsal. Nette biraz ayni sorunu yasayan bir cok kisi vardir.

• Biraz araştırdım da inf dosyasını ekran kartı id göre editleyerek bilmem bisey yaptım çözdüm demiş biri bisey anlamadım

• https://www.technopat.net/sosyal/konu/Çözüldü-notebook-ekran-kartını-görmüyor.32522/ bu sorunla aynı benim ki

• http://www.pclabs.com.tr/forum/topic/125551-laptop-ekran-kartını-görmüyor/

• Dostum teşekkür ederim şu pclabs da adamın aygit yoneticisinden ünlemli olanı kaldır vs. Anlattığı yöntemle sorunu çözdüm Sağol yardimci olmaya çalıştığın için

• benim masaüstü bilgisayarımdada aynı sıkıntı var bende ne yapacağımı şaşırdım
  • Everestte gözüken ekran kartı, aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Anlayan bir arkadaş varsa çok makbule geçer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.