Şimdi Ara

EKRAN KARTI GPU VE CORE CLOCK DEFAULT CLOCKA DÖNMÜYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sapphire hd7850 ekran kartım var msi after burner ile overlock yaptım ve core clock 1050mhz gpu clock 1470 mhz kullanıyorum ama bi sorunum var bu clock değerlerini artık eski haline getirmeye çalışsamda düzeltemiyorum sadece bu değerlerden yüksek değerlere ayarlayabiliyorum clockları düşüremiyorum yani pc bu değerleri default gibi algılıyor nasıl düzeltcem bunu oyun oynamazken bile bu değerlerde kalması ekran kartımı yorar yardımcı olcak varmı?(not:programı silsemde düzelmiyor amd overdrivedende overlocklu değerler default gözküyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magatan -- 29 Mayıs 2015; 14:58:38 >

• Magatan M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına yeni bios mu attınız?Yeni bios attıysanız eski biosa geri dönün.Yapmadıysanız Afterburner anasayfasında fabrika ayarlarına geri dönüş yapturan dişli çark simgesine tıklayın.Başka overclock programı kullanıyorsanız onu da sıfırlayın.Yine olmadı Afterburner'ı silin.Silerken ayarları saklayalım mı diye ya da ayarları da silelim mi diye soru soracak.Silin ayarları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 31 Mayıs 2015; 20:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Ekran kartına yeni bios mu attınız?Yeni bios attıysanız eski biosa geri dönün.Yapmadıysanız Afterburner anasayfasında fabrika ayarlarına geri dönüş yapturan dişli çark simgesine tıklayın.Başka overclock programı kullanıyorsanız onu da sıfırlayın.Yine olmadı Afterburner'ı silin.Silerken ayarları saklayalım mı diye ya da ayarları da silelim mi diye soru soracak.Silin ayarları...

Ekran karttına yeni bios atmamıştım Ekran kartı sürücüsünü ve msi afterburneri silip tekrar yükledim düzeldi teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.