Şimdi Ara

Ekran Kartı Güç Kaynağı Uyumsuzluğu Lütfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar RX570 Sapphire Nitro OC ekran kartı ve High Power 500W 80+ Bronze güç kaynağı almayı düşünüyorum. Fakat bu güç kaynağının çıkışları bu ekran kartı için uyumlu mudur ? Ekran kartında 2 adet güç girişi var.Ekran Kartı Güç Kaynağı Uyumsuzluğu Lütfen Yardım

• high power 600w 80+ bronze veya daha uzeri olmasi gerekir. 500w da sadece bir adet pci ex kablosu var. sharkoon wpc 750w 80+bronze321lira bunu da arastirabilirsin. 350 liraya silverstone essential strider 80 bronze var, iyidir fakat voltaj dusmelerine karsi pek korumasi yok eger evinizin voltajlari dusuyorsa oneremem. Fsp hydro 600w daha iyidir fakat fiyati 400 tl ye yakindir. buna karsilik 5 yil garantili bir urun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • >> yuz lira icin sogutmasi hangisinin iyiyse onu secerdim nitro alirdim.

• Almayı düşündüğünüz güç kaynağının linkini atın bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Almayı düşündüğünüz güç kaynağının linkini atın bakalım.

Hocam bu güç kaynağını aldım

• akgonul kullanıcısına yanıt
    Uyumlu.
    Ama high power alsanız daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Aralık 2018; 20:08:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayi düsündügü ürün buydu:
    www.hepsiburada.com
    High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/high-power-500w-80-bronze-kirmizi-fanli-guc-kaynagi-hpe-500br-a12s-pm-HB0000071XJN
    herne hikmetse bir adet pci ex kablosu 6+2 ile geliyor. Bunu söyledim iste, 1 tane kablo var diye. 600w alsaydi onda iki tane vardi. Ama bana bütcem su diyede söylemedi. Amd konusunda da sapphire pulse mu dedi nitro mu dedi? arada 100 lira farkmi hatta daha az. dedim nitro.. yine bisey söylemedi gitti baska bir konu acti. Saglik olsun.

Aldigi FSP 500w da 4 adet pci ex 6+2 var. kablodan tasarruf etmemisler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Öneri İhtiyacı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Almayi düsündügü ürün buydu:https://www.hepsiburada.com/high-power-500w-80-bronze-kirmizi-fanli-guc-kaynagi-hpe-500br-a12s-pm-HB0000071XJN herne hikmetse bir adet pci ex kablosu 6+2 ile geliyor. Bunu söyledim iste, 1 tane kablo var diye. 600w alsaydi onda iki tane vardi. Ama bana bütcem su diyede söylemedi. Amd konusunda da sapphire pulse mu dedi nitro mu dedi? arada 100 lira farkmi hatta daha az. dedim nitro.. yine bisey söylemedi gitti baska bir konu acti. Saglik olsun.

Aldigi FSP 500w da 4 adet pci ex 6+2 var. kablodan tasarruf etmemisler :)
    Hocam sizde haklısınız.Bayaa kararsızım bütçem kısıtlı o yüzden.İyice araştırıyorum soruşturuyorum kusura bakmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.