Şimdi Ara

Ekran kartı Güncelleme destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar GTX 970 STRIX Asus Modeline sahibim SLI yapmayı düşünüyorum Tavsiyeleriniz nelerdir. Verim alabilirmiyim. bütçem 1250 TL Teşekkürler.

• işlemci anakart ram güç kaynağı monitör bunları yazmazsan nereden bilebiliriz olur mu olmaz mı diye?
  • Tek kart her zaman daha iyidir satıp üstüne para ekle daha yüksek bi model al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart : asus z77-a
    işlemc: i7 3770k
    ram: 12 gb ddr3 1600 mhz
    güç kaynağı: seasonic 760 watt gold 62 A
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeloAngelo

Tek kart her zaman daha iyidir satıp üstüne para ekle daha yüksek bi model al

satıp üstüne para ekleyip alabileceğim sadece gtx 980 var onunla zaten benim kartın arasında genelde çoğu oyunda 5-10 fps farkediyor 1250 TL için 10 fps çok düşük oyüzden tek karta yönelmek istemedim. 970 SLI performansı testlerinde 980ti yakalıyor gibi gözüküyor ancak uzun vadede bana problem çıkartırmı bunu öğrenmek için tavsiye istedim teşekkür ederim. Ekran kartı Güncelleme destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanbey30 -- 17 Nisan 2016; 11:37:50 >

• SLI tek kart rahatlığı vermez her zaman uğraş içinde olursun.anakartın crossfire uyumlu SLI yazmıyor.

https://www.asus.com/Motherboards/Z77A/specifications/
  • Hakanbey30 H kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki kartı 1000 lira civarına satın.Amazon'dan Evga 980Ti Classfied getirttin.2400TL civarına mal oluyor kargo gümrük dahil.

http://www.amazon.com/EVGA-CLASSIFIED-Installed-Backplate-06G-P4-4998-KR/dp/B010GK3YYC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460883499&sr=8-1&keywords=evga+980ti+classified
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Elinizdeki kartı 1000 lira civarına satın.Amazon'dan Evga 980Ti Classfied getirttin.2400TL civarına mal oluyor kargo gümrük dahil.

http://www.amazon.com/EVGA-CLASSIFIED-Installed-Backplate-06G-P4-4998-KR/dp/B010GK3YYC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460883499&sr=8-1&keywords=evga+980ti+classified

Yakın arkadaşım titan x satın aldı amazondan gümrükte takılmış ekstra 600 TL gümrük ödemesi almışlar daha sonra çocuk iade etti türkiyeden satın aldı oyüzden amazondan alma taraftarı değilim. Tabi şans işi olabiliyor daha evvelden aynı arkadaşım 5-6 kere ekran kartı almıştı amazondan problem yaşamadan.

• Acelen yok pascal mimarisini bekle o zaman satıp üstüne para ekler kart alırsın aldığına değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakanbey30 H kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var hocam?Arkadaşınız kafasına göre bir siteden getirtmeye kalkmış ya da bişeyleri eksik yapmış.Amazon'a gümrük ücretini peşinen ödüyorsunuz zaten.Siz arkanıza oturup yaslanırken bütün gümrük işlerini sizin için Amazon hallediyor.En fazla sizden isteyebilecekleri tek bir belge var.O da ürünün ticari olmayıp kişisel kullanımınız için olduğunu gösteren bir belge...Zaten size mail yoluyla ya da telefonla nasıl yapacağınızı anlatırlar. Arkadaşınızdan bu belgeyi istedilerse ve o da vermediyse ürün ticari sınıfına girmiştir.Şu anda kendi kullandığım Evga 980Ti SC+ kartı Amazon'dan getirttim.Burdaki fiyato 3200TL idi.2250TL'ye mal oldu.Nvidia 3d Vision 2 aldım.407 liraya mal oldu.TR fiyatı 700 lira. Xbox One gamepad + wireles alıcı getirttim.220TL'ye mal oldu.Burda 400 lira.Razer Blackwidow 2014 getirdim 300'e.TR fiyatı 500 lira. Xboxone gamepad hariç hepsi gümrüğe tabii ürünler ve hiçbirinde sorun yaşamadım.Yeter ki uluslararası garanti veren markalardan alın.Evga gibi,Corsair gibi,Logitech gibi...

Nihayetinde elinizde GTX970 var.Bekleyebilirsiniz de.HBM2 bellekli yeni nesil kartları çıkıncaya kadar bekleyebilirsiniz.Ancak bu bekleyiş Pascal sonrasına kadar sarkar diye tahmin ediyorum.2 nesil beklemeniz gerekebilir.Ayrıca pc işinde beklemek pek de mantıklı değil.Heyecanı kalmıyor.Alın ve gittiği yere kadar kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 17 Nisan 2016; 12:29:50 >

• Aceleye gerek yok. Şu an için gayet güçlü bir kart 970. Biraz bunu kullanın, polaris çıkınca, referans modeller yaygınlaşınca polarise yönelin. Çift kart her zaman sıkıntı yaratır. Çok uğraştırır, benden söylemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanbey30

Merhabalar GTX 970 STRIX Asus Modeline sahibim SLI yapmayı düşünüyorum Tavsiyeleriniz nelerdir. Verim alabilirmiyim. bütçem 1250 TL Teşekkürler.

Yeni seriyi bekleyin, bu arada herkes tutturmuş bir Polaris sanki Pascal çıkmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Nisan 2016; 16:00:30 >
  • Tek ekran kartı devam et hocam, paran cebinde dursun yeni seri çıkınca daha iyisini alırsın şuankini satıp.
  • yukarıdaki mesajım dikkat çekmemiş galiba anakart SLI desteklemiyor isteseniz de yapamazsınız.
  • Tek Kart Devam Etmenizi Öneriyorum Yeni Seriyi bekleyin
  • Evet araştırma sonucu öğrendimki Anakartım SLI desteklemiyormuş Sadece Crosfire Desteği varmış Çünkü NVIDIA Kartlar PCI Exp 8x Olarak çalışıyormuş benim anakarta 1 tane 16x 1 tane 4x varmış Amd kartları 4x te çalışabiliyormuş Bu sebepten Crosfire desteği sunmuşlar :D Yapacak birşey yok artık ileride yeni nesil kartlara bakacaz. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.