Şimdi Ara

ekran kartı güncelleme lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende asus atı 9550 ekran kartı var bunu suruculerını nasıl guncelleyebilirim yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buster26 -- 29 Kasım 2007; 6:49:56 >

• üretici firmanın sitesine bak. veya ati'nin sitesine
  • ekran kartı güncellemeni gereken bir sorun mu var? Zaten 9550 ati nin bütün sürümleri aynı sayılır. çalışan normal ekran kartın ise elleme bence.

veya yeni bir modele upgrade yap.
  • baktım ama bişey anlayamadım
  • normal çalışıyor ama share pixel den dolayı güncelleme yapacagım oyunda hata veriyor oyun kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buster26 -- 29 Kasım 2007; 7:04:55 >
  • http://ati.amd.com/support/driver.html buradan adım adım bul driverını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

http://ati.amd.com/support/driver.html buradan adım adım bul driverını

Zaten 9550 demiş. bununla alakalı tonla driver sitesi var. Arkadaş acemi . pxel ve diğer konularda driver güncellemesi bir işe yaramaz boşuna uğraşma. 64 bit ekran kartı bu daha ne bekliyorsun?
  • sagol arkadaşım bir dosya indiriyorum ama hadi hayırlısı
  • ok. bir de sorunun tam olarak ne ekran görüntüsü alıp koyarsan daha iyi yardımcı olurum.
  • sitenin biride test ettirdim pixel güncelleme diyor oyunda sorunum need for speed pro street oyununu açıyor ama oyuna başlamadan kapanıyor ve windows bir sorundan dolayı oyunu kapatıyor mesajı veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: buster26

sitenin biride test ettirdim pixel güncelleme diyor oyunda sorunum need for speed pro street oyununu açıyor ama oyuna başlamadan kapanıyor ve windows bir sorundan dolayı oyunu kapatıyor mesajı veriyor

Güzel kardeşim o ekran kartın o oyunu minimum da oynar. Driver güncellemesi onu etkilemez.

Bence ekran kartını değiştirme yoluna git.
  • senin tavsiye edebilecegin iyi bir ekran kartı varmı butun oyunları sorunsuz çalıştırabılecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: buster26

senin tavsiye edebilecegin iyi bir ekran kartı varmı butun oyunları sorunsuz çalıştırabılecek

Maddi durumuna bağlı. GTS8800 al derim veya x2900 parana bağlı. sen bütçeni söyle veya ekran kartına kaç para harcayabilirsin onu söyle, yardımcı olalım.
  • Ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorsan anakartının PCI express ya da AGP hangisini desteklediğini öğren.

9550 için sürücü aşşağıda verdiğim linkte ki '' option 1 '' indir. Kurmadan önce Firmework 3.0 indirip kur. Daha sonra altta ki sürücüyü kurabilirsin.

ATI Catalyst™ 7.11 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition

• maddiyat olarak 400 e kadar çıkarım PCI express ya da AGP olup olmdıgını nasıl bakacam
  • senin ekran kartın agp o yüzden 16X ve PCI-EX yazan ekran kartlarından uzak durman gerekecek, alabileceğin e iyi kartta X1950 pro veya XT ama PSU (power supply unit) kaldırıp kaldırmayacağını öğenmen gerekiyo, ayrıca 9550 ile pro street oyununu en düşük özelliklerde 25-30 fps oynanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.