Amd Sempron 1.8 Ghz Ati RADEON 9550 Asus A7V400-MX Anakart 1.25 Gb Ram
Sizce ben bu bilgisayarda ekran kartını güncelleştirmelimiyim yoksa yola devam mı etmeliyim?.. Çünkü şu anda yeni bir bilgisayar alacak durumum yok? En azından bir ekran kartı alabilirim. Ve alabilirsem hangisini almalıyım? Sizin görüşleriniz benim için önemli. 120 TL falan bütçem var.
Şimdiden teşekkür ederim
Güncel...
Hocam paranı biraz daha biriktirirsen kendine güzel bi sistem kurarsın o makineye boşuna para harcama
O paraya KDV indiriminden sonra HD4830 alabilirsiniz, bu kart bir çok oyunu full detay açabilecek kadar iyidir. Fakat sizin sisteminiz buna izin vermez, bu yüzden tam verim hatta %50 verim bile alamazsınız. O sistemi komple değiştirmeniz lazım. O yüzden boşuna karta para yatırmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: yarender
Herkese merhaba arkadaşlar,
Sistemim şu:
Amd Sempron 1.8 Ghz Ati RADEON 9550 Asus A7V400-MX Anakart 1.25 Gb Ram
Sizce ben bu bilgisayarda ekran kartını güncelleştirmelimiyim yoksa yola devam mı etmeliyim?.. Çünkü şu anda yeni bir bilgisayar alacak durumum yok? En azından bir ekran kartı alabilirim. Ve alabilirsem hangisini almalıyım? Sizin görüşleriniz benim için önemli. 120 TL falan bütçem var.
Şimdiden teşekkür ederim
System'inle yola dvm edebildiin kadar dwm etmen gerekir, ve imkanın olduunda komple yenilemen çok ii olur. Fakat System'ini; imkan bulamaz ve yeniliyemicek olursan, o fiyat aralıında aşaıdaki linkteki kart, snn bütçene uyabilicek en ii seçenek olur gibi, fakat bu kartıda o systemle tam performance kullanamazsın ama şu anki halinden belirgin 1 oyun performance'ı şekilde artış alırsın, yinede bu artış kasılan oyunlarda rahatlama şeklinde olur, senin açından buna deermi buna sen karar verirsin.
Fakat baştada söylediim ve 1 çok kişinn söyledii ve söyliecei üzre, en iisi gittii yere kadar kullanıp sonrada system'ini yenilemen.
Sağolun arkadaşlar 3650 bencede çok gelir gibi. Başka bi öneriniz varmı??
9800 pro gibi bir kartı 2. elden uygun bir fiyata alabilirsiniz.. 120 liralık ekran kartı bile alsan zaten 40 liralık performans alacaksınız.. bu sebeble 40 tl lik kart alın 40 tl lik performans alın..
hmmm tamam.. Ama bunları bulabileceğim yer neresi olabilir? Genelde yaşım ufak olduğundan 2. elde alışveriş yapabileceğimi zannetmiyorum da (: ??
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
O paraya KDV indiriminden sonra HD4830 alabilirsiniz, bu kart bir çok oyunu full detay açabilecek kadar iyidir. Fakat sizin sisteminiz buna izin vermez, bu yüzden tam verim hatta %50 verim bile alamazsınız. O sistemi komple değiştirmeniz lazım. O yüzden boşuna karta para yatırmayın.
Şaka mısın sen? Konuyu oku, kullandığı anakarta ve ekran kartına bak sonra yorum yap!
Bence de gerek yok, en iyi agp kartı alsanız bile bile işlemciden dolayı yine son derece geride kalacaksınız.
Ya benim sadece birazdaha iyi performans almam gerek. 9550 den daha iyi şöyle darboğaz olmayan bir kart gerek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme