Şimdi Ara

Ekran kartı güncellemesinden sonra pc acılmıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Acer 5920g laptopum var.İnternette gezinirken mavi ekran hatası verdi tekrar pc yi açmak istedim fakat açılmadı.windows amblemi ekrana gelip kaldı.Güvenli modda dahi açamadım.Format attım herşey düzeldi.Tekrar programları yükledim en son da ekran kartının güncel driverını yükledim,malum pc yi yeniden başlat dedim yine aynı sorun oldu windows ambleminde ekran kaldı..tekrar format tekrar ekran kartı güncellemesi yaptım yine aynı sorun.Anladım ki ekran kartı güncelleme ile uğraşınca bu sorunlar çıktı.Yanlız şöyle bi durum dikkatimi çekti bugün yine formatladım bu sefer ekran kartını güncellemeden pc yi kurcaladım bios ekranı ve ms dos ekranında yüklediğim fotoğraftaki gibi nokta nokta çizgiler geldi..Daha önce ( 2009 da almıştım pc yi ) o zmandan beri ilk defa bu çizgileri, noktaları ve sorunu yaşıyorum..
    Acaba sorun nedir ? ekran kartının düzgün çalışıp çalışmadığını öğrenebileceğim bi program varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucell81 -- 14 Mart 2012; 2:09:56 >

• Yanlış driver yüklemeden kaynaklanan bi sorun. Yanlış driver ekran kartına fiziksel hasar vermiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

Yanlış driver yüklemeden kaynaklanan bi sorun. Yanlış driver ekran kartına fiziksel hasar vermiş olabilir.

Yaklaşık 1 yıl olmuştur bu driverı yüklediğm.Yanlış driver hatası olamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucell81

quote:

Yanlış driver yüklemeden kaynaklanan bi sorun. Yanlış driver ekran kartına fiziksel hasar vermiş olabilir.

Aynı hata laptop'da olmuştu format sonrası eski driveri kurduktan sonra bi sorun çıkmadı. Eski driveri kurmayı deneyebilirsiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yucell81

quote:

Aynı hata laptop'da olmuştu format sonrası eski driveri kurduktan sonra bi sorun çıkmadı. Eski driveri kurmayı deneyebilirsiniz?

Benim sorunumda zaten laptopta. Tam anlamadiniz galiba. Soyle aciklayim. Calisan bir laptopunuz var 1 yil once format atip win7 kurdunuz ve gecenlerde aniden nette gezinirken mavi ekran hatasi aldiniz acilmadi lptp format attiniz. ESKİ EKRAN KARTİ DRiVERiNI kurdunuz ama sorun cozulmedi devam etti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.