Şimdi Ara

EKRAN KARTI HIZ FARKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ZOTAC GTX 760 2 GB 256Bit in iki farklı versiyonunda tüm özellikleri bire bir aynı sadece işlemci ve bellek hızlarında aşağıdaki gibi bazı farklılıklar var. fiyat olarakta aralarında 60TL oynuyor. bu değerler farkedilir derecede etki yaparmı ve fiyat farkına değer mi

ZT-70405-10P
    Core clock : 1059 MHz (base) 1124 MHz (boost)
    Memory Clock: 6008 MHz

ZT-70402-10P
    Core clock : 1111 MHz (base) 1176 MHz (boost)
    Memory Clock: 6208 MHz

• Değmez. AMP modeli kartın fabrika çıkışlı OC yapılmış hali gibi birşey sadece. Stok hızlarda performans farkeder ama normal olana da programla 2 saniye de OC yapıp aynı performansı alırsın. Bana sorarsan 3 yıl garantisi için ASUS modelini tercih ederdim.
  • Zotac iyi bir marka degildir, yine de alacaksan duz olani almalisin. Amp model digeriyle aynidir, sadece fabrikadan overclocklu modeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotac iyi marka sanıyordum.. peki zotac yerine GTX 760 modeli için hangi markaları önerirsiniz. ayrıca bu çekirdek hızı ve ram hızı değerleri performans açısından çok etkili midir. yani GTX 760 modeli kartı asus, msı yada zotac tan aldığımızda farklı hız değerleri var. bunlar birbirine göre performansta gözle görülür değişiklik yapar mı

asus a baktım vatan bilgisayar üzerinden garantisi 24 ay gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FretzLy

zotac iyi marka sanıyordum.. peki zotac yerine GTX 760 modeli için hangi markaları önerirsiniz. ayrıca bu çekirdek hızı ve ram hızı değerleri performans açısından çok etkili midir. yani GTX 760 modeli kartı asus, msı yada zotac tan aldığımızda farklı hız değerleri var. bunlar birbirine göre performansta gözle görülür değişiklik yapar mı

asus a baktım vatan bilgisayar üzerinden garantisi 24 ay gözüküyor.

2 sene vatana goturuyorsun sonraki bir sene cizgi elektronik bakiyor asusun garantisi boyle olmali.760 icin asus uygundur.
  • Asus icin
    Cekirdek hizi: 1006
    Bellek hizi: 60008

Zotac icin
    Cekirdek hizi: 1111
    Bellek hizi: 6200

Aralarinda ciddi fark yaratirmi bu degerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI GTX760 O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI 600 TL

ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI - 730 TL

bu iki ürün arasında markaları haricinde bir fark var mı. ikisinide alabilecek olsanız hangisini tercih ederdiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FretzLy

MSI GTX760 O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI 600 TL

ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI - 730 TL

bu iki ürün arasında markaları haricinde bir fark var mı. ikisinide alabilecek olsanız hangisini tercih ederdiniz.

ASUS. MSI modeli referans soğutucu kart 90 dereceyi görür geri görütüp değiştirmek zorunda kalırsın. ASUS al hem 3 yıl garanti hem de soğutucu çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.