.Randıman konusunda oyunlarda yetmiyeceği kesin ancak ofis uygulamaları muzik vb.. uygulamarı çalıştırırken yeter..
Umarım 512mb ram ifadesini görüp almamışsındır ayrıca Turbocache modeli yani sistem ramini gerektiğinde kullanarak 512mb oluyor ki bu ekran kartına 64mb bellek bile yeter,512mb işin göz boyama kısmı
TAVSİYE ETMEM O KARTI BİRAZ DAHA VERİP palit 7600gs sonici öneriyorum..
kesinlikle randramn alamazsın 512 mb kanıp ta o kartı alma git 6600gt al çok daha randramn alırsın
çok teşekkürler bilmeyince kandım 512 ye değiştiricem inşallah
7900GS çok iyi mesela, 7800 de olur, 6600GT de iyi sayılır. Ama sakın gidip 512MB diye ucuzları iyi sanmayın. Bu forumların en iyi yanı da bu zaten bilinçli kullanıcı arkadaşlarını da koruyor pazarlama tuzaklarından
hocam oyun oynayacaksan aman derim bulaşma alacasan en ucuz 7300gt işini görür
çok teşekkürler bilmeyince kandım 512 ye değiştiricem inşallah
amaçları o zaten, ayrıca turbo cache kendi 512 ram ile gelmiyor, sistem raminden hortumluyor, kesinlikle en az 128 bit ve Turbocache (ve hyper memory) olmayan bir model ile değiştirmelisiniz
arkadaşlar bende geforce go 7300 turbocache ekran kartı var 2 gb ram var bununla oyun oynayabilirmiyim 256 mb ramdan çalsa bile 1792 mb ram kalıyor
oynarsında ayarları kısman gerekiyor ve çok zevk verceğini sanmam oyunların
dostu hayırlı olsun 1950den kurtulmuşsun.yeni kartını iyiki 8800gts almışsın 8600gt sonic falan almamışsın kart bizim kartın yavrusu sadece 3d mark yap okartla başka birşey yapma
Marka : SPARKLE Ürün : GeForce 7100GS 512MB/128MB PCI-E x16 Ürün Kodu : VGA.SPAR.7100GS.01 Üretici Kodu : SP-PX71SDH-U2 Grafik İşlemci : nVIDIA GeForce 7100GS Grafik Bellek : 512MB Turbocache (128MB onboard) Bellek Veriyolu : 64bit Yapı : PCI Express x16 TV-Out : Var (S-Video) DVI : Var VGA (D-Sub15) : 1 adet TwinView : Var DirectX Ver : 9 OpenGL Desteği : Var İşletim Sistemi : Windows 200/XP uyumlu Diğer : CineFX 3.0 motoru : nVidia TurboCache teknolojisi : nVidia PureVideo teknolojisi : 512MB Turbocache (1GB ana bellek kullanıldığında)
Garanti Süresi (Yıl) : 2
9,18 YTL X 9 Taksit 79,27 YTL Kredi kartıyla tek ödeme 78,45 YTL Havale ile (KDV Dahil)
bence bu fiyata bu alınmaz biraz üstüne ekle PALİT 7600GS al veya
palit 8600 GT sonic al biraz pahalı ama
nVidia PureVideo teknolojisi arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ancak video dönüştürürken bütün yükü
işlemciye yüklemeyip kartta mı işlem yapıyor
doğru mu biliyorum yoksa başka bir şey mi PureVideo teknolojisi
o kartı takacağına ekran kartı takma daha iyi öyle söyleyim.son çıkan oyunlarda 2 pfs görürsen iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme