Şimdi Ara

ekran kartı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sevdigim bir arkadaşım bir ekran kartı alıcak performanslı oyunlarda iyi olan kendisine şu ekran kartını öneriorum 350 lira civarlarında
    sizce bu ekran kartı iyimi markası nekadar kaliteli nekadar güvenilir http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7850-1gbd5-dhe-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68716
    arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum yardımcı olucak herkeze teşekkürler :)

• monitoru vga analog ya da mavi uclu kablo ise 7850 almayin.7850'nin 1gb modelini almayin.350'ye kadar diyorsaniz 7770 7790 dusunebilirsiniz ama islemci guc kaynagi gibi seyleri de goz onune al.yazdigim kartlar 128 bit fakat cekirdekleri gucludur yavas 128 bitler gibi degildir.
  • işlemcisi i7 8gb ramı var ama ekran kartısı cok kötü bunun için kaliteli 256 bit 350 400 tlye arıoruz monitör için vga uclu kablo veriolar sanırım bnm ekran kartı hd7850 ydi asusun ona göre bir uç verdiler yanında kutunun içinde sadece bir sorum marka nekadar iyidir asus ile karşılaştırırsak farkları nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqenDRove

işlemcisi i7 8gb ramı var ama ekran kartısı cok kötü bunun için kaliteli 256 bit 350 400 tlye arıoruz monitör için vga uclu kablo veriolar sanırım bnm ekran kartı hd7850 ydi asusun ona göre bir uç verdiler yanında kutunun içinde sadece bir sorum marka nekadar iyidir asus ile karşılaştırırsak farkları nelerdir

asus daha iyidir tabi dusundugun markadan.1gb 7850 tavsiye etmem hatta 2gb 7850 de tavsiye etmem monitor analog mavi ucluysa.titreme yapar goruntude.2gb 7870 alin desem 460 lira butceyi asiyor.o yuzden 2gb 7790 tavsiye ettim ama 256 bit olsun diyorsun.benim diyecegim bir sey yok asus gtx 650 ti boost oneririm en son.256bit'e o kadar takilmayin bu kart da 7850 ayarindadir.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

• quote:

işlemcisi i7 8gb ramı var ama ekran kartısı cok kötü bunun için kaliteli 256 bit 350 400 tlye arıoruz monitör için vga uclu kablo veriolar sanırım bnm ekran kartı hd7850 ydi asusun ona göre bir uç verdiler yanında kutunun içinde sadece bir sorum marka nekadar iyidir asus ile karşılaştırırsak farkları nelerdir

ya kablo alınır onu geç senin monitörde DVI veya HDMI girişi yoksa 7850 alma
  • o girişler var onun için o ekran kartı o fiyata iyimi 256 bit olması daha iyidir diye düşündüm oyunlar için
  • quote:

o girişler var onun için o ekran kartı o fiyata iyimi 256 bit olması daha iyidir diye düşündüm oyunlar için

yok bütçene en iyisi bu sen takılma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ediorum yardımın için abi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.