Şimdi Ara

ekran kartı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün laptop aldım ve gt540m olduğu söylendi ama bilgilerime girdiğimde intel hd graphics family yazıyor gt 540m e nasıl geçebilirim bilmiyorum kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urian -- 11 Şubat 2012; 23:52:07 >

• Bilgisayarınızda nVidia Optimus teknolojisi olduğundan bu şekilde gözükmesi normaldir. Yüksek ekran kartı gereksinimi duyulan uygulamalarda (örneğin oyunlarda) nVidia ekran kartına otomatik olarak geçiş yapılmaktadır, yani herhangi bir sorun yok. Optimus'un devrede olduğundan emin olmak için aşağıdaki resimde işaretlediğim cihazın ön tarafındaki GPU anahtarının aktif olup olmadığını kontrol edin, eğer burada ışık yanmıyorsa anahtarı kaydırın ve ışığın yanmasını bekleyin. Işık yanıyorken Optimus devrededir ve duruma göre Intel-nVidia grafik işlemcileri arasında otomatik geçiş yapılır, ışık yanmıyorken Optimus devre dışıdır ve yalnızca Intel grafik işlemcisi kullanılmaktadır.

ekran kartı ile ilgili
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Bilgisayarınızda nVidia Optimus teknolojisi olduğundan bu şekilde gözükmesi normaldir. Yüksek ekran kartı gereksinimi duyulan uygulamalarda (örneğin oyunlarda) nVidia ekran kartına otomatik olarak geçiş yapılmaktadır, yani herhangi bir sorun yok. Optimus'un devrede olduğundan emin olmak için aşağıdaki resimde işaretlediğim cihazın ön tarafındaki GPU anahtarının aktif olup olmadığını kontrol edin, eğer burada ışık yanmıyorsa anahtarı kaydırın ve ışığın yanmasını bekleyin. Işık yanıyorken Optimus devrededir ve duruma göre Intel-nVidia grafik işlemcileri arasında otomatik geçiş yapılır, ışık yanmıyorken Optimus devre dışıdır ve yalnızca Intel grafik işlemcisi kullanılmaktadır.

ekran kartı ile ilgili

çok teşekkür ederim yardımınız için baktım şimdi yanmıyordu açtım ışığını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.