Şimdi Ara

Ekran kartı ısı problemi (hd7790)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartım boşta 40-45 derece dolanıyor yükte 70-80 i buluyor ekran karım (sapphire hd7790 dual oc 1 gb) bu sıcaklıklar normal midir değilse nasıl düşürebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• sicakliklar normal bu havalarda bir sey yapmana gerek yok bu sicakliklarda zarar gelmez ama bir sey deneyeyim dersen kasa kapagi acik kullan bir de oyle bak sicakliklara.duserse kasa sogutman iyi degil demektir.bazen kasalarda egzos fan iyi ya da yeterli olmadigi icin sicak hava kasada kaliyor kasa kapagini acmak daha iyi olabiliyor.
  • Yaz ayı için çok doğal sıcaklıklar. Kasamda 2+5 fan var, sıvı soğutma var ekstradan; cpu ısınmıyor ama ekran kartı yükte 70 dereceyi yine görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 9 Ağustos 2014; 17:17:31 >
  • Benimki 2 gb 128 bit oc edition versiyonlusu asusun

Aynı problem bendede var ayrica kasma
    sorunu grafik ayari fark etmiyor öyle salak bi icat ki her türlü ayarda kasarmi oyun kasiyo videolarda kasiliyo 5 aydir cekiyordum bu sorunu diyordum işlemcimdendir gittim fx6300 aldim anakart dandir m5a97 r2.0 aldim psu dedim 600 w zalman dual w aldim böyle bi icat görmedim ben. Satamiyorsunda bu boku azımı bozuyorum ama alan bile cikmiyor. Sakin almayin aldirmayin gpu saati 300 de takilip kaliyo saysam bitmez dertleri bilmiyorum faturasiyla vericem garantiye artik üretilmiyo zaten ne bok yerlerse yesinler beni bu illetten kurtarsinlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkageman31 -- 11 Ağustos 2014; 15:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7790 ın kronik problemleri aşırı ısınma, donma v.s v.s. Yeni serilerinde bu problemleri düzelttiler ama eski serileri hala piyasada dolaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.