Şimdi Ara

Ekran Kartı Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba SAPPHIRE HD 7770 ekran kartı kullanıyorum fakat dün MAFIA 2 oynarken ekran kartı ısısı 90 ve üstünü gördü fanlarda bir sıkıntı yok tozlarını aldım az önce CS GO oynarkende PC kendini kapattı bu sorunu nasıl çözebilirim

• Ekran kartı fanını kontrol et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    ekran kartı kasanın öyle bir yerine monteliki hiç bir şekilde göremiyorum ekran kartını çıkarmayıda bilmiyorum resimlerini atıcam buraya

• Masaüstünde ısı değerleri nedir ?

58 derece şuan diger degerlerde sıkıntı yok kasada 2 fan var zaten tozlarınıda aldım
  • O ekran kartı fanını kontrol etmek lazım iyi dönüyor mu ? Tam rpm'de mi çalışıyor ? Fan mı yandı vs çok seçenek var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hmm bilemedim şimdi ekran kartının dönüp dönmedigini görmem için hiç açım yok öyle bir yere monte edilmişki anlamadım ya
  • benimde öyle bişey başıma gelmişti ben fanın içine termal macun yenilemesi yapmıştım şuan ısı durumu iyi
  • erdensahin kullanıcısına yanıt
    Valla kasayı alalı 2-3 yıl olmuştur hiç bir macun yenilemesi yapmadım bu malzemeyi kendim alsam kolayca yapabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancuva

Valla kasayı alalı 2-3 yıl olmuştur hiç bir macun yenilemesi yapmadım bu malzemeyi kendim alsam kolayca yapabilirmiyim

ekran kartının garantisi bittiyse elbette yapabilirsiniz kendinize el becerinize güveniyosanız ekran kartının fanını söküp altındaki metal bölmeye süreceksiniz zaten normaldede macun kalıntılarını görürsünüz aynı işlemci ile soğutucu arasına sürdüğümüz gibi aynı işlem yapılacak.Ben kendim yapmıştım.
  • bu kalıcı bir çözüm olurmu acaba
  • 6 ayda bir degismesi lazım ama bizimki 6 senedir aynı macun işlemci

• Birde bazı kişiler çok ısınma durumunda bazı programlar ile fanın bir degerini yükselterek ısınmayı azda olsa düşürebilecegimizi söylemişti
  • birde yani oyundayken 77 mesela masaüstüne döndümü anında düşüyor sıcaklık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.