Selamlar Ekran kartım radeon 4850.Performansından memnunum ama aşırı şekilde ısınıyor kartım.Özellikle bir oyun açtığımda fanlar deli gibi çalışmaya başlıyor,gürültüden oyun oynayamıyorum.Bazen pc kendini kapatıyor.Kasanın içini açıp tozları temizledim,fanları sildim ve bir saat oyun açmadım.gpu-z programından bu bilgileri gördüm şok oldum. http://img842.imageshack.us/img842/4726/ekrankartsnmas.jpg tahminimce oyunda daha çok ısınıyor.Sebebi nedir?ne yapabilirim?yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar
ekran kartının soğutucusunu sök gpu ile temas eden yeri dahil her tarafını temizle sonra termal macun sürüp tak başka yapacak bişey yok
Ben de var aynı sorun, oyun oynamıyorum.
4850 nın klasık sorunu gıbı bısey sanırım genelde asırı ısınıyorlar ama sıcklıklar baya fazla yınede yapacagınız en ıyı sey o karta uygun ıyı bır sogutucu almak boyle gıderse omru fazla olmaz gıbı..artı kasa sıcaklıgınızı artıdıgı ıcın otamatık olarak dıger bılesenlerınızde ısınacaktır
4850 zaten cok isinan bir kart dostum sogutucu al yoksa kartin omru boyle giderse cok olmaz
donanım hakkında fazla bi bilgin yok ise fanı sökmeni tavsiye etmem termal macun sürme yani bilmiyor isen