Şimdi Ara

Ekran Kartı Isısı Bu Kadar Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Donanımhaber kullanıcıları ve yöneticileri ati sapphire x1600xt ekran kartım war fakat pc normal açık haldeyken 83-87 derece arasında oluyor.Sizce bu normal mi ? Birde crysis adlı oyunda 105 derecelere kadar çıkıp bilgisayar kendisini kapatıyor.Sorun nedir anlamadım...

• bence ısı çok yüksek derecede, normalde 60 derece civarında olması lazım.... fanına bir bak termal macun kurumuş olabilir,
  • termal macun elimde war ama işlemciye kullanmayı biliyorum ekran kartınada aynı şekilde mi sürücez bu konuda biraz bilgisizimde :(
  • kesınlıkle normal değil.hem crisis oynarken sıcaklıgın 105 derceye cıkması cok garip bır olay.zira o sıcaklıkta bir şeylerin erımeye baslaması lazım.ekran kartının fanında bir sorun olabılır.mesela kartına yeterlı gelmeyebılır yada temızlemen gerekebılır.birde konuyla alakalı olarak bır sey sorabılırım umarım.bende x1650xt kullanıyorum.sen kendı ekran kartınla hiç sorun yasadın mı.ozellıkle goruntu ıle ılgılı
  • Normal değil 105 C çok yüksek bir değer

Fan çalışmıyor olabilir fana dikkat et işlemcine nasıl sürüyorsan macunu aynı şekilde ekran kartında soğutucunun altındaki chipe sür fazla sürme yalnız sonra soğutucuyu tak soğutucu dağıtır zaten macunu çıkarmışken fanıda yağla
  • yok kardeş alalı 1.5 sene oldu istediğim çoğu oyunu full e yakın özellikte oynadım sorun yaşamadım sende ne olduki ??
  • ekran kartımdan memnum hemde fazlasıyla.ama cok nadir olarak arada bır pc yi actıgımda.masaustu cok buyuk oluyo yanı masaustu nesnelerının tamamını goremıyorum mouse yi saga sola oynatınca ekranda kayıyo.sonra pc yi yenıden baslatınca hersey duzelıyo.bu durum ekran kartımdan mı kaynaklanıyor anlayamadım bır turlu.bu yuzden sordum memnun musun dıye.neyse ilgine tesekkür ederim.

SAYGILAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sıcaklık normal mi ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla kardeş ben öyle bir sorun yaşamadım ama birazda yazılımsal bir soruna benziyor son driverları deneyebilirsin eğer denediysen işletim sisteminde bir sorun olabilir diye düşünüyorum daha farklı olarak ne olur bilemiyorum ama donanımsal olmadığını düşünüyorum :) bu arada macunu sürdüm şu an 60 derece bakalım ne olacak e kadar beklemem lazım macunun tam olarak yayılması için birde benim pc 2 haftadır filan açıktı çok uzun süre açık kalması bir sorun yaratır mı acaba ?
  • pc yine acık kalıcaksa kısa vadede bır sorun cıkarmaz macun ama bır sure sonra işini gormez sanıyorum.60 derce bence bıraz daha yuksek.mesela benım pc 24 saatir acık dıyebılırım.su an ekran kartının sıcaklıgı 42 derece.bence fan yetersiz gelıyor sana.ama bekle bakalım bıraz daha belkı duser
  • şu an yeni sürdüm macunu 65 derece düşermi acaba ya yoksa az mı sürdüm ortasına bir iki damla damlattım iyi bir soğucutucu ne kadar tavsiye edebileceğin warmı acaba?
  • macunu fazla kacırmamanı tavsıye ederım fazlasının faydasından cok zararı oluyor.sorunun fandan mı kaynaklanıyor tam bılınmıyor ama fan almayı dusunursenforumda muhakkak 2. el satan vardır yada kampoanyalı urunler lıstesınde bı seyler bulabılırsın.özellikle benım tavsıye edebılcegım bır urun yok cunku orta sınıf fanlar arasında keskin farklar yok sanıyorum.
  • teşekkür ederim herkese özellikle eco.umarın seninde sorunun çözülür.macun iyi oldu ya fazla kaçırmadım :) zaten bombeli bi sistem war fazlası sanırım o bombeye düşüyor ;) neyse hepinize tekrardan teşekkürler ...
  • bu nasıl sıcaklık ya su kaynamaya başlar çay demle iç valla :)
    çok yüksek bir sıcaklık.
  • macunu temizledim yeni macun sürdüm şu an 65 derece de durdu olmadı fan alıcaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.