Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım. Özellikleri biribirinden çok üstün değil fakat sıkıntı çekmeden oyunda oynamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sapphire'in 7850 OC 2GB'lığını ya da zaten seçmiş olduğunuz 7870'ini alın derim. Sapphire bence AMD kartlarda ilk bakılması gereken markadır, sağlamdır, fiyatı da kalitesine göre makuldür. Nvidia GPU'larda ASUS'tu, bi başka markaydı, tartışılır ama AMD kartlarda kafanızı yormaya gerek yok derim.
Her ikisinde de en az bir-iki sene hiçbir oyunda yetersizlik olacağını sanmam - işlemciniz yettiği sürece tabii. Mesela şu son Planetside 2 hiçbir oyunda görmediğim derecede işlemci gücü gerektiriyordu ve bana en nihayetinde işlemciyi de upgrade ettirdi. :)
Aradaki 100 tl ye değğmez. aman aman bi farklarıda yok zaten. 7850 uyar.
Sapphire ATI hd7870 GHz OC Edition 2GB
Oyunlarda 7870'in 7850'ye nazaran muhteşem bir fark yaratmayacağı muhakkak, f/p açısından Powercolor ATI HD7850 daha mantıklı gibi gözükmekte. (Bu arada kendi kendime tavsiyede bulunmuş olmamda ilginç :)
Evet, işte f/p'ye bi de "peace of mind" eklersen o zaman Sapphire 7850 alıp arkana bakmayacaksın. :)
"netwrok"un yorumundan sonra hem 7850 aklıma yattı hemde iç huzurum ön plana çıktı :) eyvallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme