Şimdi Ara

ekran kartı kod 43 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP envy dv6 7200sa diz üstü bilgisayarım geçenlerde pes 13 oynamak için gt630 m ekran kartının kurulu olmayan driverı kurmak istedim fakat aygıt yöneticisine girdiğim zaman 'Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)' şeklinde bi hatayla karsı karsıya kaldım. ekran kartını driver fusion programı ile komlpe silip tekrar yükledim bi kac sefer.tekrar driver yüklerken yada kurulumdan sonra pc yi tekrar baslatırken mavi ekran hatası veriyor. yardımlarınz için şimdiden tesekkur ederim..
     ekran kartı kod 43 hatası

• yokmu yarıdım edecek kimse :S
  • charmap kullanıcısına yanıt
    Onboard ekran kartı driverini silip, ilk önce onboard ondan sonra gt630m ekran kart driverini kurmayı deneyebilirsin.
  • onuda denedim hocam o da fayda etmedi format bile attım banamısın demiyor
  • Pc nizinin sitesinden yeni güncel driverları indirin kurun hepsini eksik driver hatası olabilir intel ve çipset lan realtek ve on boardlık ekran kartı sürücüsünü ve ekran kartı sürücülerini indirin ve kurun tabi kullandıgınız isletim sistemine göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarıda yaptım :)
  • hocam aynı sorun bende de vardı. Ben kartı söktüm onbord kullanıyorum yani sülalem rahat. Hocam o sorunun çözümleri aşağıda:

1- Driver Güncelleme.
    2- Kartın chipsti arızalı olabilir.
    3- Bios Güncelleme
    4- Aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirme.
    5- 4. madde olmazsa ekran kartını kaldır de daha sonra donanım değişikliklerini tara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chip sette soruna varsa ne yapmam gerekir digerlerin hepsini yaptım çünkü

• Ben bu hp gibi bilgisayarin taa ...... bi yuzum gulmedi bu pcden en son alip atacam asagi

• Up up up

• Yokmu bi bilgisi olan kafayi yemek uzereyim

• Chipset arızalıysa kart gitmiştir. Kart iyi birşeyse tamir ettirebilirsin. 100 TL'lik bir karta birşey yapamazsın.

Kardeşim kendi konuna sürekli yazı yazma ceza alırsın.
  • Gt 630m kardeşim kart tamir edeilebilirmi edilirse sonrasinda tekrar arizalanma orani nedir. Tamam kardeşim eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.