Şimdi Ara

Ekran kartı konusunda yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben laptopa ram alacaktım ama benim masaüstüm 996MB RAM fakat sadece dahili ekran kartı var harici yok. Bu nedenle FIFA05'i bile açmıyo ekran kartı için marka falan yardım edebilir misiniz?

• Intel işini görür pardon, Nvidia Gtx 690 işini görür (üstüne alınma bunları sakın), yaff pardon sistemin diğer bileşenlerini yazarsan uygun bir öneri söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 28 Aralık 2012; 14:11:36 >
  • Şu an evde değilim eve gidince 5 gibi sistemi atarım ss'li.
  • Hiper-Nova

Ne içtin hacı sabah sabah bu neyin kafası :)

Dostum sende sistem bilesenlerini ve max bütçeni yazman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

Hiper-Nova

İşlemci forumunda her Amd işlemci haberinin altına Intel daha iyi yazarsalar bende takılı kalırım böyle. Bu arada bakıyorum sende baya çağ atlamışın ha, bir ara 955 ile i7 karşılaştırması yaptın diye hatırlıyorum, o son açtığın karşılaştırma konusu baya iyiydi. Daha çok işlere imza atmanı bekliyorum.
  • Söylediğim gibi akşam sistemi mesaj atarım max bütçe 100TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Hiper-Nova

İşlemci forumunda her Amd işlemci haberinin altına Intel daha iyi yazarsalar bende takılı kalırım böyle. Bu arada bakıyorum sende baya çağ atlamışın ha, bir ara 955 ile i7 karşılaştırması yaptın diye hatırlıyorum, o son açtığın karşılaştırma konusu baya iyiydi. Daha çok işlere imza atmanı bekliyorum.

birsüre daha zor hacım be öyle denk geldi işte x4 955'i FX6100le değiştim 7950yide 7970le değişince ufaktan bir inceleme yapayım dedim artık birdahaki değişimler ne zaman olur kısmet. Birde çok uğraştırıyor uğraştığınada değmiyor bilirsin forumdakileri adam inanmıyor yok o öyle olmuştur yok sen inteli ayırıyorsun falan iki sistemede para verip aldım madem inteli kayırcam neden amd alayım beyin bedava

• quote:

quote:

quote:

Hiper-Nova

birsüre daha zor hacım be öyle denk geldi işte x4 955'i FX6100le değiştim 7950yide 7970le değişince ufaktan bir inceleme yapayım dedim artık birdahaki değişimler ne zaman olur kısmet. Birde çok uğraştırıyor uğraştığınada değmiyor bilirsin forumdakileri adam inanmıyor yok o öyle olmuştur yok sen inteli ayırıyorsun falan iki sistemede para verip aldım madem inteli kayırcam neden amd alayım beyin bedava

Öyle yapacak birşey yok, buradakilerin çoğu da bizim oralarda bir laf vardır "cıbılın kabadayısı" diye aynı o durumdalar. Neyse sen vazgeçme adam akıllı kişiler değerini bilirler. Ben takip ediyorum seni.

• quote:

Öyle yapacak birşey yok, buradakilerin çoğu da bizim oralarda bir laf vardır "cıbılın kabadayısı" diye aynı o durumdalar. Neyse sen vazgeçme adam akıllı kişiler değerini bilirler. Ben takip ediyorum seni.

eyw. dostum bakalım yeni parçalar alırsak yine inceleme yaparım
  • Buyrun bu sistem:
    Sistem modeli-(P4M800PRO-M)
    İşlemci-İNTEL PENTİUM 4CPU 2.66 GHz
    Bellek-996 MB RAM
    DirectX 9.0
    Ekran dahili olduğu için hiçbirşey yok sadece 1024x768 (32bit)(1Hz) yazıyo. Öneriler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LureVenom!

Buyrun bu sistem:
    Sistem modeli-(P4M800PRO-M)
    İşlemci-İNTEL PENTİUM 4CPU 2.66 GHz
    Bellek-996 MB RAM
    DirectX 9.0
    Ekran dahili olduğu için hiçbirşey yok sadece 1024x768 (32bit)(1Hz) yazıyo. Öneriler?

Anakart bu.
    http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=574&CategoryID=1&MenuID=16&LanID=9

Bence sisteme harcama yapmaya değmez ama illa param çöpe gitsin diyosan bikaç bişey yaziyim.

Ekran Kartı

Anakart Agp veya Pci-E 1x destekliyo.Direk Pci-E 1x ekran kartı aradım ama 64mb lık bulamadım.Çünkü anakart en fazla 64mb destekliyor.Onun için agp leri aradım.Fakat sıfır 64mb agp bulamadım.Onun için bu linkteki ikinci el 3. ekran kartını alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_69102907/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69102907

Ram Bellek

Ram dersen en fazla 2gb destekliyo.Ddr400 veya Ddr2 533 mhz alınabilir.Onu sıfır buldum vatan computerden.İki tane bundan alabilirsin.Linki bu.

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/corsair-vs1gb533d2-1gb-533mhz-ddr2-pc24200-cl4-ram/productdetails.aspx?I_ID=15014

Ekran kartı - 10 tl

Ram - vatan %25 indirimle 49.50 tl

toplam kargo vs. 70tl civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saol işime yaradı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.