Şimdi Ara

Ekran Kartı Kurbanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha 1 hafta oldu bilgisayarı arkadaşla rastgele fps testi yapalım dedik benim pc daha iyi ( herşeyi ile :D) sonra onun fpsleri daha fazla çıktı. Allah allah dedim noluyo dedim herşey yerinde bi araştırayım dedim ve hd 6510 ekran kartının sadece tekrar etiketlenen bir 5000 serisi ekran kartı olduğunu öğrendim.
    Şimdi ben ne yapayım... Kırayım mı yakayımmı satayımmı napsam yani bi ekran kartı önerirmisiniz şöyle bi mw3 ten iyi performans alacak Bütçe 250 TL ( biraz zorlayabilirsiniz)

Pc speclerim şunlar

Anakart: İntel H61
    İşlemci: İntel i7 2600 4 çekirdek 3.40 ghz
    Ekran kartı: Ati radeon hd 6510
    Hdd: 1.5 tb
    Ram: 8gb

Mw3 ütopik ayarlar: 35 fps
    Ennn rezil ayarlar: 350

Arkadaşımınki:
    Ütopik: 50
    En rezil : 470

Şimdi napsam ben offf :(

Bu arada eğer iade etmeyi başarırsam ki alalı daha 1 hafta oldu 1800 tl ye bir pc toplar mısınız? (Mümkünse hd 6510 olmasın ve bu arada belirteyim ati tarafındayım nvidiacı değilim ama kanıtlayabilecekseniz nvidia toplayın xD)

Birde lütfen internetten kredi kartı ile alışveriş olmasın lütfen. Yani gidip alabileyim yada kapıda ödeme olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3k1ll4 -- 18 Ocak 2012; 3:39:42 >

• Hazır pc aldıktan sonra aklı başına gelip birde donanımhaber'e bakayım diyen birisi daha Şaka bir yana da arkadaşım o pc yi geriye iade et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3k1ll4

Ben daha 1 hafta oldu bilgisayarı arkadaşla rastgele fps testi yapalım dedik benim pc daha iyi ( herşeyi ile :D) sonra onun fpsleri daha fazla çıktı. Allah allah dedim noluyo dedim herşey yerinde bi araştırayım dedim ve hd 6510 ekran kartının sadece tekrar etiketlenen bir 5000 serisi ekran kartı olduğunu öğrendim.
    Şimdi ben ne yapayım... Kırayım mı yakayımmı satayımmı napsam yani bi ekran kartı önerirmisiniz şöyle bi mw3 ten iyi performans alacak Bütçe 250 TL ( biraz zorlayabilirsiniz)

Pc speclerim şunlar

Arkadaşımınki:

Bu arada eğer iade etmeyi başarırsam ki alalı daha 1 hafta oldu 1800 tl ye bir pc toplar mısınız? (Mümkünse hd 6510 olmasın ve bu arada belirteyim ati tarafındayım nvidiacı değilim ama kanıtlayabilecekseniz nvidia toplayın xD)

Birde lütfen internetten kredi kartı ile alışveriş olmasın lütfen. Yani gidip alabileyim yada kapıda ödeme olsun.

Arkadaşım iade at zaman kaybetmeden ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Ben daha 1 hafta oldu bilgisayarı arkadaşla rastgele fps testi yapalım dedik benim pc daha iyi ( herşeyi ile :D) sonra onun fpsleri daha fazla çıktı. Allah allah dedim noluyo dedim herşey yerinde bi araştırayım dedim ve hd 6510 ekran kartının sadece tekrar etiketlenen bir 5000 serisi ekran kartı olduğunu öğrendim.

Pc speclerim şunlar

Arkadaşımınki:

Arkadaşım iade at zaman kaybetmeden ;)
    Tamam iade ediorum bana şimdi bi 1800 tl ye pc ayarlar mısınız monitör dahil fakat çokta pahalı olmasın 300 en fazla ati'ciyim ona göre ama nvidia da yapabilirsiniz fx serisi önermeyin daha kendi classmanında işlemciyi geçemiyor zira kendisi xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3k1ll4 -- 18 Ocak 2012; 9:25:39 >

• quote:

Tamam iade ediorum bana şimdi bi 1800 tl ye pc ayarlar mısınız monitör dahil fakat çokta pahalı olmasın 300 en fazla ati'ciyim ona göre ama nvidia da yapabilirsiniz fx serisi önermeyin daha kendi classmanında işlemciyi geçemiyor zira kendisi xD

Alıntıları Göster
    PC'yi İade Et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

PC'yi İade Et

Alıntıları Göster
    H61 anakarta i7 2600 vay bee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

H61 anakarta i7 2600 vay bee :)

Alıntıları Göster
    Benim 4850 nin daha iyi değerler vereceğine eminim :))

Geçmiş olsun bence en iyisi iade edip buradan yardım alarak toplama pc'dir. Elimizden gelen yardımı esirgemeyiz(amd için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ekran kartı seçimi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: my.comet

Geçmiş olsun bence en iyisi iade edip buradan yardım alarak toplama pc'dir. Elimizden gelen yardımı esirgemeyiz(amd için)

Alıntıları Göster
    eyw saolunda dalga geçmeyin yahu gücüme gidio yaf :P zaten rezil olduk iyice kötü hissettirmeyin bu arada toplayabilirseniz sevinirim 1800 tl bütçe bi monitör dahil bide monitörsüz yapın yapabilirseniz tşk ederim tekrar :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi bu hazır pc alan arkadaşlarımız genelde forumdan 2 kere tavsiye isterler, bunlar:

Ekran kartı ve güç kaynağı olabilir, bir süre sonra tüm sistemi yenileme olasılığı dahi var.

• quote:

eyw saolunda dalga geçmeyin yahu gücüme gidio yaf :P zaten rezil olduk iyice kötü hissettirmeyin bu arada toplayabilirseniz sevinirim 1800 tl bütçe bi monitör dahil bide monitörsüz yapın yapabilirseniz tşk ederim tekrar :)

Alıntıları Göster
    i7 2600 yanına hd6510.
  • quote:

Alıntıları Göster
    BÜYÜK İHTİMAL CASPER ZEDEDİR LANET OLSUN CASPER YAPTIĞI BU İŞE
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron66

BÜYÜK İHTİMAL CASPER ZEDEDİR LANET OLSUN CASPER YAPTIĞI BU İŞE

Alıntıları Göster
    Reklam yapmiyim dedim ama evet :D Bu arada yönetici abi haklısın vallahi toplama yapacaktım ama işte kredi kartı netten aldırmıyolar mecburi nakit aldık :(
  • quote:

Reklam yapmiyim dedim ama evet :D Bu arada yönetici abi haklısın vallahi toplama yapacaktım ama işte kredi kartı netten aldırmıyolar mecburi nakit aldık :(

Nakit ise kapıda ödeme ile çalışan yerler var yada bu interne mağazalarının yerleri var oralara gidip alabilirdin. Neyse geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Nakit ise kapıda ödeme ile çalışan yerler var yada bu interne mağazalarının yerleri var oralara gidip alabilirdin. Neyse geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.

Teşekkür edeyim şimdi ben ekran kartımı alayım yoksa full mu değişeyim?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür edeyim şimdi ben ekran kartımı alayım yoksa full mu değişeyim?

Alıntıları Göster
    Sistemi geri iade edebilme şansın varsa iyi olur. Yoksa ekran kartı alarak devam et...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Sistemi geri iade edebilme şansın varsa iyi olur. Yoksa ekran kartı alarak devam et...

Alıntıları Göster
    Eskiyi satcaz herhalde :( Gpu önerebilir misiniz bana 6000 serisinden rehashed olmasın lütfen :(
  • Ekran kartini degismek yerine kesinlikle sistemi satmaya calisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Ekran kartini degismek yerine kesinlikle sistemi satmaya calisin
    satmaya gerek yok geri alıyorlar vericem zaten bugün :D
  • quote:

satmaya gerek yok geri alıyorlar vericem zaten bugün :D

Alıntıları Göster
    FLood olcak galiba ama güya kendimi pcden anlar sanırdım herhal kendimi 7000 serisine öyle kaptırdımki gözüm başka şey görmedi diyebiliriz ddr4 üde unutmayın xD
    Bu arada siteyi gayet beğendim bir soru sordum daha 6 saat geçti 105 okunma herkes yardıma koşuyor saolun vallahi :D gamer gameri yanlız bırakmazmış xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3k1ll4 -- 18 Ocak 2012; 10:34:39 >
  • quote:

FLood olcak galiba ama güya kendimi pcden anlar sanırdım herhal kendimi 7000 serisine öyle kaptırdımki gözüm başka şey görmedi diyebiliriz ddr4 üde unutmayın xD
    Bu arada siteyi gayet beğendim bir soru sordum daha 6 saat geçti 105 okunma herkes yardıma koşuyor saolun vallahi :D gamer gameri yanlız bırakmazmış xD

Alıntıları Göster
    Evet malesef değişim yapmıyorlar geri :( tahmin etmiştim ben off off şimdi napacaz ya gitti ütün sistem bari bi 6770 alıyımda pc toptan gitmesin :(
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.