Şimdi Ara

Ekran kartı mavi ekran yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bugün forumdan 2. el bi ekran kartı aldım hd5770 format falan attıktan sonra dedim bi fan hızını artırayım nasıl sesi diye derken fan hızını %70 yapınca mavi ekran verdi ve pc ye reset attı. Psu um ekran kartını almadan önce yeter diye düşündüğüm coolermaster rc390 modeli 390 w, ama 12v kanalından 18amper akım veriyor bu nedenle aslında 216 watt bir psu aynı zamanda e7500 işlemcide takılı. Büyük bir ihtimal psu yetmediği için reset atıyor bilgisayar ama genede başka bir şey olabilir diyerekten size sorma gereği duydum yardımlarınızı esirgemeyin. Bu arada fazla masraf yapmak istemiyorum 1 ay sonra askere gidicem. Bu sebeple çok pahalı olmayan 200 tl civarı bu kartla sorunsuz kullanabileceğim psu önerilerinizi de bekliyorum.

Teşekkürler.

• http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-strike-x-500w-80-plus-bronz-guc-kaynagi.html kaliteli bir psu 42a güç sağlayarak 492 watt güç verebiliyor. fiyatıda gayet uygun
  • Hocam teşekkürler. Psu önerdiğiniz için sizde psu nun yetmediğini mi düşünüyorsunuz? Kartta bi problem olma ihtimali düşük yani ?
  • psu yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

psu yetersiz

Hocam teşekkürler size de bende öyle düşünüyorum. En azından aklımda ekran kartı ile ilgili soru işareti kalmıyor bu yorumlarınızla.
  • bence yetmesi lazım i 5 li bir sistem anakart hdd tam yükde 207 wat çekiyor fişden
  • Recommended Power Supply
    So here's my power supply recommendation:
    Radeon HD 5770 (single GPU)
    The card requires you to have a 450 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 36 Amps available on the +12 volts rails.

36 Amper gerektiğini yazmışlar, biraz abartı yazmışlar ama PSU'nun yetersiz kaldığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Recommended Power Supply
    So here's my power supply recommendation:
    Radeon HD 5770 (single GPU)
    The card requires you to have a 450 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 36 Amps available on the +12 volts rails.

36 Amper gerektiğini yazmışlar, biraz abartı yazmışlar ama PSU'nun yetersiz kaldığı kesin.

bencede öyle psu yetse bile 390 watt zaten veremz o psu.kalite sıkıntı çünkü
  • 25 amper veren sağlam bir psu ile rahat rahat çalışır.Overclockda olur. üreticiler hep abartıyor.Elindeki psu yetmesi lazım çünkü dediğim gibi i5 li ve 5770 li bir sistem tam yükde 207 wat çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 22 Nisan 2012; 19:56:25 >
  • Herkese tesekkurler yorumlariniz icin.

@flocky88 hocam sizede tesekkurler fakat soyle bir sey var ben psu 12v dan 216w veriyor diyorum fakat o uzeeinde yazan deger, muhtemelen psu 160-170 w civari veriyordur. Bugun bile yeni olan psu lar vaad ettikeri 12v cikis degerlerinin altinda cikis gucu veriyorlar testlerde.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.