Şimdi Ara

Ekran Kartı & Monitor ikilisi için acil yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende gigabyte 560ti var satıp bitane 2. elden 7950 alacağım peder reyiz bana büyük bi kıyak geçti ve gaming serisi 3d monitor olcak (3 adet monitor yani) 1.5 milyara birtane set alıcak işte 7950 uyumlumudur ekstra birşeye ihtiyaç varmıdır hiç bir bilgim yok bu konuda birde oyunları ultra-high fxaa açık oynayabilirmiyim çok yüksek çözünürlük değilde 1280x1024 felan kafiidir
    sistemim ;
    Amd FX8120
    Asus Crosshair V Formula
    Ocz Vertex 2 60 GB SSD --> birtane daha Ocz Vertex 2 60 gb veya 120 gb alınacaktır
    Aerocool Strike X One Advance
    Aerocool 750W PSU
    Corsair Vegance 1600Mhz 2x4 Gb RAM
    Ekran kartı = Belirlenicek şimdiki gigabyte 560ti
    1 Hafta sonra yurt dışından gelicek Corsair H100i
    kasadada ekstradan 4 fan ve toz filtreleri yapılacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LikeAHELL -- 7 Temmuz 2013; 3:49:30 >

• 3d monitor 120hz gozlukle kullanilan monitor demektir 3 tane monitor degil.3 monitore eyefinity denir 5700 kusur cozunurlugu olur kart dayanmaz 1800 liralik karttan iki tane almis adam eyefinity icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

3d monitor 120hz gozlukle kullanilan monitor demektir 3 tane monitor degil.3 monitore eyefinity denir 5700 kusur cozunurlugu olur kart dayanmaz 1800 liralik karttan iki tane almis adam eyefinity icin.

işte pek anlamadığım için öyle dedim hocam eyefinity monitor işte bi 7950 veya başka F/p ekran kartı ile bf3&4'ü high-medium arası oynayamazmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LikeAHELL -- 7 Temmuz 2013; 18:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LikeAHELL

quote:

3d monitor 120hz gozlukle kullanilan monitor demektir 3 tane monitor degil.3 monitore eyefinity denir 5700 kusur cozunurlugu olur kart dayanmaz 1800 liralik karttan iki tane almis adam eyefinity icin.

işte pek anlamadığım için öyle dedim hocam eyefinity monitor işte bi 7950 veya başka F/p ekran kartı ile bf3&4'ü high-medium arası oynayamazmıyım ?

dedigim gibi 3 monitorde 5700 kusur cozunurluk oluyor 7950 zayif kalabilir bu cozunurlukte.online fps oyunlarinda ekran kucuk olursa dusman daha kolay gorunuyor oynayabilecek misin 3 monitorde baya buyuk oluyor.3 monitor icin 780 sli yapan arkadasin basligi asagida istersen bir pm at kendisine hem 3 montior kullanmak hakkinda hem de bf3-4 icin.

http://forum.donanimhaber.com/m_77092990/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LikeAHELL

quote:

dedigim gibi 3 monitorde 5700 kusur cozunurluk oluyor 7950 zayif kalabilir bu cozunurlukte.online fps oyunlarinda ekran kucuk olursa dusman daha kolay gorunuyor oynayabilecek misin 3 monitorde baya buyuk oluyor.3 monitor icin 780 sli yapan arkadasin basligi asagida istersen bir pm at kendisine hem 3 montior kullanmak hakkinda hem de bf3-4 icin.

http://forum.donanimhaber.com/m_77092990/tm.htm

pm attım cevabını bekliyorum hocam inş hallolucak ya çok istiyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.