arkadaşlar yeni bi bilgisayar alıcam ama ekran kartından anlamıyorum kaçlık ve ne marka almalıyım fazla oyun oynamıyorum ama ucuz ve kapasiteli bi ekran kartı bulursam oynayadabilirim ne tavsiye edersiniz ?ekran kartı neye göre nasıl alınıor??teşekkürler....
oncelikle butcen ne kadar bunu belirt, ikinci olarak da islemcin, anakartinin modelleri ve power supply in kac wattlik oldugunu yaz...
işte asıl sorun orda ben daha pc almadım sadece kasa alacam monitör almayacam onada en fazla 700 lira civarı ayırabilirim benim merakım ekran kartı hakkında herkes bişey söylüyo 256 al 500 al 1 gb al diye.şaşırdım kaldım.
AMD Athlon X2 240, 64 Bit, Dual Core, AM3 GIGABYTE GA-M720-US3,AMD 720D,SES,LAN,SATA,DDR2 1200 TEAM 2GB,PC,DDR II,800 MHz Memory,CL5 Elite VTX 1GB,ATI Radeon HD 4850,PCI-Ex,GDDR3,256bit,DVI-I SAMSUNG 320 GB, 7200 RPM, 16 MB Cache, SATA-II AKASA Kasa Zen 450W Güç Kaynaklı Çift 12cm Fanlı Siyah
690 liraya bu sekilde bi sistem kurabilirsin
ekran kartı nasıl???
Yeterli duzeyde, acamayacagin oyun yok merak etme, cozunurlugu cok yukseklerde full detay oyun oynamayacaksan sana yeter...
quote:
Orijinalden alıntı: caneker
Yeterli duzeyde, acamayacagin oyun yok merak etme, cozunurlugu cok yukseklerde full detay oyun oynamayacaksan sana yeter...
Hocam listeye koyduğun ekran kartı 1GB modelinden, yani yüksek çözünürlükte de canavar gibi oynatır o kart
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme